Нут з бобових, таке як горох. Вживання хумуса сприятливо впливає на функцію шлунково-кишкового тракту, на обмін речовин, серцево-судинну систему, значно знижує рівень цукру і холестерину в крові.З нуту роблять ще муку і з неї печуть такі пряники ніби. У нас я ще не бачила нут, мені передали з Ізраїлю. Хоча уже читала в ін-ті, що в Хмельницькій обл. будуть вирощувати нут. Побачите десь в магазині -купіть, смакота
Довго думала чи показувати цей торт тут, в порівнянні з вашими ....мені ще ой як далеко, але це перше моє прикрашання. Хочу почути поради, критику , квіточки важкувато в мене получались.Це татові на ДН. Барвників не вистачає
Довго думала чи показувати цей торт тут, в порівнянні з вашими ....
Звичайно, що показувати!!! Молодчинка!!! Головне - мати бажання!!! Бантик симпатичний вийшов. Але щоб трохи акуратніше його зробити... І троянди непогані, головне, що ти правильно зрозуміла "схему навертання пелюсточек")))) Можна було б трохи похвилювать зубочисткою краєчки, щоб ніжніше виглядали. А щодо барвників - то рожевий на шоколадному дуже гарно виглядає. Там інших кольорів , по-моєму і не треба!!! А загалом - МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!! З татовим Днем Народження тебе!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, дякую, все приймаю до уваги, краї не рівні тому, що коли я різала мастику вона ... як би кришилась. На рахунок зубочистки - це точно. Дякую за поради і за вітання
То , мабуть забагато дала пудри. Колись Волошка казала, що не можна гарячу мастику зразу вимішувати, бо не вгадаєш з кількістю пудри. Я зазвичай вимішую трохи, що б ще липла і залишаю на 1-2 год, щоб вилежалася, а потім вже домішую. А коли розкачую то притрушую крохмалем.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дрімфудочки, не знаю куди писати, тому пишу сюди. В мене було весілля, на котре я купила шоколадний фонтан. Може когось цікавить , продам або здам в оренду.