Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакуємо у Маринки!, Чим хата багата - тим і рада...
Tatiana
9 січня 2012 14:16
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Мариночко! Вітаю з відкриттям нової кулінарної темки! Бажаю здоров"я, достатку та натхнення готувати різні і смачні страви.Рада буду завітати до тебе на кухоньку!


Повідомлення відредагував Tatiana - 9 січня 2012 14:16
Перейти на початок сторінки
marinkastst
9 січня 2012 14:19
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 61
Реєстрація: 5.02.2011

ICQ:--

Бали: 216
Рецепт сирника я взяла з книги "Кулінарні рецепти сестри Ольги", ця книжка нас з мамою зачарувала)) все так просто і смачно, по ній готували кутю на вечерю, пекли уже майже всі пляцки з неї. Ось рецепт сирника_
Тісто: 3 склянки борошна, 250 г маргарину, 5 жовтків, 2,5 ст. ложки цукру, 2 ч. ложки порошку до печива.
Сирна маса: 0,5 кг сиру, 1 жовток, 0,5 склянки цукру, 125 г масла, 1 ст. ложка крохмалю, 1 ст. ложка манної крупи.
Начинка: 1 банка консервованих ананасів або персиків.
Білкова піна: 5 білків, 1 склянка цукру.
Пересіюємо борошно разом із порошком до печива і натираємо до нього маргарин на грубій тертці. Далі додаємо жовтки, розтерті з цукром, і продовжуємо сікти ножем. Наприкінці дуже швидко руками замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини і одну з них ставимо в морозильну камеру.
Сирну масу готуємо так: сир двічі перемелюємо через м'ясорубку. Розтираємо в макітрі масло, сир, жовток і цукор. Вкінці все ложкою вимішуємо з крохмалем і манкою.
У вистелену промащеним папером бритванку кладемо розкачану частину тіста, на яке викладаємо сирну масу, а зверху - нарізані консервовані ананаси або персики. Збиваємо білки з цукром на густу піну і рівномірно викладаємо на фрукти, а на неї тремо на середній тертці заморожену порцію тіста. Випікаємо сирник у розігрітій печі на помірному вогні протягом 45 хв.
Перейти на початок сторінки
marinkastst
9 січня 2012 14:25
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 61
Реєстрація: 5.02.2011

ICQ:--

Бали: 216
Салат "Дивак"

Все викладати шарами
-соломкою порізати копчену ковбасу
-цибуля маринована півкільцями
-крекер солений поламали
-ананаси консервовані
-крекер солений знову
Зверху все притерти голандським сиром, кожний шар змащувати майонезом, я той шар що з крекером окремо вимішувала з майонезом.Вибачаюсь, що нема фото просто салату вже нема, всім сподобався так :winked:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
9 січня 2012 15:08
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Вітаю з відкриттям темки!!!


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
marinkastst
9 січня 2012 15:10
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 61
Реєстрація: 5.02.2011

ICQ:--

Бали: 216
Фарширований короп і запечений в духовці.
Перейти на початок сторінки
natalliyas
9 січня 2012 15:49
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: marinkastst
Фарширований короп і запечений в духовці.

Яка краса, впевнена що дуже смачно.


Вітаю, з відкриттям власної темки.

Повідомлення відредагував natalliyas - 9 січня 2012 15:50
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Tanjuchka
9 січня 2012 16:37
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вітаю з відкриттям темки!!!

Перейти на початок сторінки
Yatsan
9 січня 2012 16:52
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Вітаю з відкриттям темки


Повідомлення відредагував Yatsan - 9 січня 2012 16:54
Перейти на початок сторінки
Solka
9 січня 2012 17:01
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Маринко, вітаю з відкриттям смачної кулінарної теми!
Цитата: marinkastst
Рецепт сирника я взяла з книги "Кулінарні рецепти сестри Ольги", ця книжка нас з мамою зачарувала)) все так просто і смачно, по ній готували кутю на вечерю, пекли уже майже всі пляцки з неї. Ось рецепт сирника_

У книжці дійсно гарно та зрозуміло написані рецепти. А Ви вже готували такий сирник?

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 січня 2012 17:09
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Вітаю з відкриттям теми! Бажаю успіхів і нових цікавих рецептів.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 08:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100