Картопляна запіканка.В форму для запікання виложуємо перший шар бейкона, або сала, все посипаєм дрібно порізаною цибулькою.
Потім поверх цибульки невеличкі шматочки свининки, посипати улюбленою приправою до мяска і знову цибулькою.
На мяско виложуємо грибочки любі (в мене були консервовані порізані шампіньйони)можна і свіжі шампіньйони.
Потім картопельку ріжемо соломкою, недуже грубо,(я все це заправляю вігетою і майонезом добре перемішою) і виложуємо картопельку на грибочки.
Закриваємо фольгою і в духовку на 30хв, потім знімаємо фольгу і ще 15хв без неї, виймаємо картопельку посипаємо тертим сирочком і ще на 5 хв в духовку.
A потім виймаємо і смакуємо.