Картопля по-очаківськи
Спершу замариновуємо трішечки цибульку,порізану півкільцями(в солі,оцті та цукрі).
Беремо ковбаску,шинку,м"ясо,або щось інше за бажанням(в мене ковбаса і шпондер),тоненько нарізаємо(м"яско попередньо відбити) і викладаємо на застелене фольгою і змащене олією деко.
Тоді викладаємо цибульку і покриваємо майонезною сіточкою.
По цибульці викладаємо очищену і потерту на грубій терці сиру картопельку.Солимо,перчимо,приправляємо приправами і травками за смаком(у мене приправа до картоплі,кмин,суміш перців та сіль).Знову робимо щедру сіточку з майонезу.
Верх притрушуємо тетрим твердим сиром.
Запікати у духовці до появи рум"ненької скоринки!
Рецепт від свекрухиної сестрички,за що їй велике дякую!
Смачного!!!