Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Червона риба
Майя Шутенко
11 лютого 2010 23:06
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Червона риба

Перейти на початок сторінки
Канарейка
11 липня 2011 11:35
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959

Лосось малосольний


Необхідно 2-3 стейки лосося свіжого
1 лимон
сіль, цукор, перець чорний, лаврушка1-2 шт.



Лосось ріжемо на пластинки 10-15 мм
Щедро поливаєм лимонним соком. В контейнер в якому буде зберігатись рибка на дно сиплем легенько солі, цукру (рівно половину порції солі), перцю і шматочками розкладаєм лавровий листок



Вкладаєм нашу рибку , після 1ого прошарку знову додаєм солі, цукру пецю і т.д. і так до верху поки не скінчиться рибка. Після того як ми поливаєм рибку лимонним соком вона дещо світлішає, але в смаку , повірте нічого не втрачає.

Смакуєм через 1-2 дні. Смачного!!!!!



З.І. Пропорцій солі, цукру точно не писала, бо це на власний смак, проте цукру має бути вдвічі менше ніж солі, це при будь-яких пропорціях.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
20 липня 2011 21:59
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Лосось малосольний, сухого засолу



Для цього потрібно:

0,5 кг філе лосося (в мене сьогодні зі шкірою)
200г морської солі

100 г цукру
крупномеленого чорного перцю
подрібненого свіжого кропу ( великий пучок)




Змішуємо сіль, цукор, перець та кріп. (Перець горошком подрібнюєм за допомогою, ножа і серветки , кріп дрібно-дрібно ріжемо.)
Чисте філе лосося, якщо воно зі шкіркою, викладаємо прямо на дно керамічною або пластмасовою миски і засипаємо сумішшю, шкіркою вниз, на дно. Якщо філе без шкіри - ділимо суміш навпіл, половину на дно, потім - філе, і засипати другою половиною.
Філе має бути досить товстим!
Закриваємо плівкою і відправляємо на ніч (12 годин) в холодильник.
Виймаємо. Добре промиваємо.
Сушимо серветками або рушником, знову в миску, і ще на 12 годин у холодильник, нехай ще підсохне і ніби трохи підв'ялиться. Зберігати в керамічному чи скляному посуді, накривши фольгою.



Найкраще смакую з скибочкою чорного хліба з маслом чи домашнім майонезом
Смачного !!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
15 квітня 2013 15:09
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Червона риба за моїм рецептом

Спробуйте,дуже смачно)
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
15 квітня 2013 19:39
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[attachment=662542]
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
23 травня 2013 20:37
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Маєчко, дуже вдячна за смачненний рецепт!!! неможливо відірватися)))


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Darka
23 травня 2013 22:02
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
І у мене якраз рибка засолена така,це дісно смачно.Засолюю жирнішу частину від голови а частину від хвоста запікаю :t0242: .Чим риба жирніша на засолку,тим смачніша.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Магда
26 травня 2013 18:18
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
І я так солю рибку, тільки я її ще перекладаю лавровим листочком, і їмо ми її вже на наступний день. Смачнюща! :winked:

--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
27 травня 2013 14:11
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Darka
Чим риба жирніша на засолку,тим смачніша.

Darka!!!Дякую за коментар,я також дуже люблю цей рецептик,на будь-яке свято він ,як знахідка.
Цитата: Магда
я її ще перекладаю лавровим листочком, і

Магда!!!!Щиро дякую за гарну ідею,впевнена,що лавровий листочок додасть особливого аромату)

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100