У мене знайомі вже той фільм бачили (правда не знаю як)... але казала.. що фільм просто СУПЕР.
Швидкі люди - прем'єра лише 8 вересня . Має бути веселий - трейлер подивилася. А екранок ну не можу дивитися - навіщо псувати смак фільму? Ліпше трошки почекати до "офіційної" появи ДВДріпу .
А я чесно-кажучи чекаю виходу фільму про Висоцького. Бачила трек і відразу запитання.. хто грає Висоцького.. Вже весь нет облазила алк так і не знайшла... Але думаю, що фільм буде класним
я десь бачила передачку,і там говорилося саме про цей фільм як правдоподібно Висоцького зіграв Сергій Безруков
мені дуже подобаються комедії пропоную переглянути фільм План Б, в ньому зіграла головну роль Дженіфер Лопес, також недавно переглядала японську мелодраму Небо Любви, таке класне кіно,зривілася страшне, воно про підлітків,але дуже класне!
Дуже мені подобається фільм "Китайский сервиз" - така собі легка комедія, грають -Янковський, Бєзруков, Анна Самохіна. Недавно їздили до Київа, то чоловік скинув мені на МР3 - то реготали на весь автобус. А ще, рекомендую - скачайте вистави театру Ленком- "Поминальная молитва" і "Шут Балакирев". Ото вже і наплачетесь і насмієтесь!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
А ще, рекомендую - скачайте вистави театру Ленком- "Поминальная молитва" і "Шут Балакирев". Ото вже і наплачетесь і насмієтесь!!!
Скачаю обов'язково - деколи люблю подивитися театральні постановки - дякую за пораду...
А ми з дітьми недавно дивилися фільм "Це дуже весела історія" It's Kind of a Funny Story 2010 - неординарний фільм про підлітка, вимученого думками про самогубство, який сам звернувся в лікарню за допомогою. І ще один фільм раджу подивитися - "Леді в ліловому" Lady in Lavanderз Джуді Денч - про те, як змінилося розмірене життя двох сестер після появи у їхньому домі юнака, якого викинулого на берег після шторму.
Дівчата, я до вас знову з театром. Сьогодні розпочався новий театральний сезон в нашому місті - Кіровограді. Кожного року його розпочинають тетральні колективи з усієї України, в рамках щорічного фестивалю театрального мистецтва "Вересневі Самоцвіти". Сьогодні ми дивились виставу "История лошади"по Л. Толстому у постановці Київського Академ. Обл. Муз.-Драм. театру ім.П. Саксаганського. Постановка - неймовірна, вражень - аж через край(до речі вистава йшла російською мовою, що немало здивувало)!!! Дівчатоньки, любі, якщо у вас є можливість - ходіть до театру. Повірте, ті почуття, які викликає актор на сцені - це якась магія, яку не можна порівняти ні з чим. Я ні в якому разі не кажу, що театр краще за кіно, просто театр - це інше. Спробуйте!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)