А ми вчора подивилися "Три метри над рівнем моря" Tres metros sobre el cielo (Іспанія) - про шалене перше кохання шибайголови і дівчини з багатої сім'ї. Напружений фільм, але приємний - відчуття і емоції просто зашкалюють.
я його вже бачила, гарний фільм, раніше сама його рекомендувала для перегляду А вчора вибрали для перегляду "Форсаж-5" - щодо мене - мені просто не подобаються такі фільми, люблю шось більш реалістичніше
Давно хотіла спитати,коли ти все встигаєш??????І їсти готуєш не просто якісь там страви,і всі фільми передивилась)))) До речі,не можу найти цей фільм в неті.Може даш посилання ,але бажано на онлайн,бо закачати не маю можливості.
На жаль, чи на щастя, ні - лише телевізор . Фільми, поки літо, дивимося з дітьми вечером (замість казочкина ніч) - вони дуже раді, якщо я не засинаю до кінця фільму ...
Сьогодні переглянула фільм "127 годин",довго збиралася,але всеж таки наважилася.Трохи шокована,бо фільм на реальній історії,але і є чому повчитися,особисто мені...
Цитата: Ірка-Шкірка
Фільми, поки літо, дивимося з дітьми вечером (замість казочкина ніч)
а я чекаю коли в кінотеатрах зявиться фільм " Вагітний
....история о человеке который услышав, что мысль материальна, решил загадать желание. Но не учёл одной важной детали, что и желания надо загадывать правильно. Увидев падающую звезду, он произнёс "Хочу ребёнка" и через четыре недели его мечта сбылась, только забеременела не его жена, а он сам........
* В ролях: Дмитрий Дюжев, Анна Седокова, Михаил Галустян, Дмитрий Шаракоис, Светлана Ходченкова, Вилле Хаапасало. Дмитрий Хрусталев, Виктор Васильев, Валентин Смирнитский, Людмила Артемьева, Михаил Павлик, Николай Наумов
У мене знайомі вже той фільм бачили (правда не знаю як)... але казала.. що фільм просто СУПЕР.
А я чесно-кажучи чекаю виходу фільму про Висоцького. Бачила трек і відразу запитання.. хто грає Висоцького.. Вже весь нет облазила алк так і не знайшла... Але думаю, що фільм буде класним