Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скумбрія під копчену ( без жидкого диму)
Soni
15 лютого 2012 22:56
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: uliana_y
хочу зробити цю рибку,але мене цікавить чи можна використати чай в пакетиках і скільки.І скільке пригорща цибулі!!??)



Пакетики чаю не використовувала тому нічого не можу сказати, Пригоща лушпиння то набрала в жменю і є пригоща, та скільки є, чим більше тим краще, ну в міру звичайно. Зо дві добрих жмені буде доре.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
15 лютого 2012 23:02
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Soni,
дякую!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Ludka
15 лютого 2012 23:08
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Soni,
Готувала вашу рибку. Дуже смачно, якщо чесно, то я навіть не думала, що настільки. :b5a: Звітую.



P.S. Давала листковий чай Грінфілд, бо оббігала біля нас магазини, а того Ліптону не було.
Перейти на початок сторінки
Soni
16 лютого 2012 09:27
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Костя Люда
Готувала вашу рибку. Дуже смачно, якщо чесно, то я навіть не думала, що настільки.


Дякую!

Я коли вперше робила цю рибку теж не очікувала такого смачного результату, та відколи вперше спробувала то все не купую готової ніколи.

Цитата: Костя Люда
P.S. Давала листковий чай Грінфілд



Я також одного разу давала Грінфілд, було добре. Головне щоб чай був чоний (байховий).
Перейти на початок сторінки
Фрезія
16 лютого 2012 11:17
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Уже купила кіло рибки!
Маринаду потрібно 2 порції зробити? :feel:
Перейти на початок сторінки
Ludka
16 лютого 2012 11:42
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Фрезія
Маринаду потрібно 2 порції зробити?

Так, дві. Але кладіть в таку посудину, щоб повністю покривав маринад рибу.
Перейти на початок сторінки
наталія3105
16 лютого 2012 12:28
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Цитата: uliana_y
мене цікавить чи можна використати чай в пакетиках і скільки.

uliana_y,у мене листового не було,то я брала Ліптон в пакетиках+цибулиння,теж добре вийшло.4 пакетики я кидала.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
16 лютого 2012 12:41
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Мені в пакетиках більше сподобалось, чай не "розлітається " по всій рибі

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
16 лютого 2012 12:54
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Хочу поділитися "методом копчення" , використовувала його останнього разу. Підгледіла десь в інтернеті. Набагато менше місця займає в холодильнику, але я ще підпирала з боків, щоб не перевернулося. В 2-х літровій пляшці помістилося 2 рибини. Тоді не сфотала, то зробила нашвидку"макет"))) Всередині замість рибки - банка Коли))) Принцип, я думаю зрозумілий.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Soni
16 лютого 2012 13:15
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Pito4ka
Хочу поділитися "методом копчення"



Вікусю ну Ти і інженер видумщик, молодець!!!


Дівчата ви молодці, чай в пакетиках дійсно може краще бо не розлазиться по рибі.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 144
Гостей: 137
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100