Завжди запікала скумбрію, але після нарізки вона втрачає свій вигляд, а я люблю щоб все гарно виглядало.
Iruna, тут проблеми нема! Моя мама нарізає скумбрію перед запіканням (трошки не до кінця), між скибочками кладе по шматочку лимона. Гарно зтулює все до купки у фользі і кладе запікати. Скибочки виходять гарні і рівненькі! Вибачте, що не до теми!
Ой,як смачно!!!!!!!!!!! Треба обов"язково на свята приготувати! Завтра йду на базар!!!!!!!!!!!! Sonі,тільки ото собі думаю: то ж виходить,що вона сира???? але якщо всі смакують,то мабуть нормально І ще,як то її тою олією обмазувати?І то обов"язково,щоб вона висіла 5годин,бо боюся,що до Святвечора не встигну?!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
І ще,як то її тою олією обмазувати?І то обов"язково,щоб вона висіла 5годин,бо боюся,що до Святвечора не встигну?!
Христю головне хоть на годинку другу її змасти , а бувало часом таке що змастила вона трохи стекла і я в фольгу і поїхала рибка чи до мами чи до чоловікової мами і нічого була супер.
Soni, дякую за рецепт!!! Щойно поставила маринувати, думаю, на свято вже дойде. А як вона зберігаєтьсявже готовою? Чоловік мене алхіміком назвав, як пробачив, що я до лаврушки з перцем чаю з лушпинням додала )))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Христю головне хоть на годинку другу її змасти , а бувало часом таке що змастила вона трохи стекла і я в фольгу і поїхала рибка чи до мами чи до чоловікової мами і нічого була супер.
Дякую,я обов"язково спробую!!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Soni,дуже дякую за рецепт БЕЗ ХІМІЇ!!! Бо на подібні з рідким димом ніколи дивитись навіть не хочу. Просто одного разу чоловік в гостях попробував її, то все закінчилось викликом швидкої. Згадувати страшно!!!! Дякую. Спробуємо.
Soni, величезна подяка за смачненний рецепт!!! Мої м"ясоїди вмолотили рибку однією з перших - дуже сподобалась Фотографувати, на жаль вже немає чого.))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)