Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Новорічний пряниковий будиночок. Солодке свято для дорослих і дітей.
наталька
18 грудня 2012 18:09
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
KotMarta,
хатинки просто неймовірні, дуже хочу знати як то ти дах розмальовувала, бо я спочатку думала що то трафарет, та мені нічого не вийшло,

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Яілатан
18 грудня 2012 19:53
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
KotMarta,
Чудові хатки і розпис теж, олень просто красавчик))) Воно все получається ,як пробувати.)))
Ще хотіла попросити, скинь розміри своїх хаток, а то мої трохи кострубаті вийшли)))
наталька,
То не трафарет, то спочатку сіточку малюєш. Лінії горизонтальні і вертикальні, бажано рівненько, а тоді майже як вишиваєш, по клітиночках заповнюєш. Тут головне, щоб айсинг не розтікався, бо ті лінії будуть дуже широкі і не гарно то так.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
18 грудня 2012 21:48
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: Яілатан
бо я спочатку думала що то трафарет, та мені нічого не вийшло,

я так теж спочатку думала , коли побачила посилання твоє в Однокласниках
Перейти на початок сторінки
KotMarta
18 грудня 2012 22:00
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Приблизні розміри хатинок : 10 : 7 см.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
19 грудня 2012 01:08
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
А я "набивала руку" перед хатинками. Печиво покривала глазуррю (пудра+лимонний сік).

Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
19 грудня 2012 22:19
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
О, майстриньки, у вас такі гарні хатинки. А я зі своєю сьогодні цілий день промучилася. До чогось подібного ще дуже далеко. Маю до вас декілька питань:
1. Я пекла за Марічкиним рецептом з головної. Але у моїх виробах були пухирці (горбики). Що не так?
2. У мене не получалися тоненькі візерунки айсінгом. Був густий, може треба трішки розвести було лимонною кислотою?
Перейти на початок сторінки
Яілатан
19 грудня 2012 22:45
Повідомлення #157


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Цитата: Іриска
У мене не получалися тоненькі візерунки айсінгом

Якщо не получались тоненькі візерунки, то він був зарідкий і все розпливалось, чи навпаки такий густий, що не вилізав з корнетика)))
Цитата: Іриска
Але у моїх виробах були пухирці (горбики). Що не так?

Десь читала, що то тісто погано вимішане, його трохи треба місити довгенько, під час замісу і після холодильника (але я Марічкине не пекла, я взагалі про пряникове). В мене одне нормально пеклось, інше теж піднімались пухирці, то я просто утюжком для тортиків приглажувала, або голочкою випускала повітря і після духовки ще раз "гладила", ніби нормально, коли випіклось не було нічого.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 грудня 2012 23:47
Повідомлення #158


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Іриска
. Я пекла за Марічкиним рецептом з головної. Але у моїх виробах були пухирці (горбики). Що не так?


Я боролася з пухирцями так:
1) методом проб - якщо в самому кінці на папері прокатати тісто качалкою для мастики з відтиском (наприклад, решіткою чи із загогулинками - як у мене - тісто не пухириться). - а потім вирізати і вибирати залишки тіста
2) соду раніше давала в два етапи - 1/2 - до заварюваної маси з цукру, меду та маргарину, 1/2 - просіювала парканадцять разів з мукою - в результаті заварюю всю з медом та цукром - додаю в кінці - результат кращий, росте однаково.
3) деколи під час випічки, коли бачила. що нагло бухне якась булька - привідкривала духовку і пальцями прибивала донизу :lol: - дуже помічне, кардинальне і ефективне.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
20 грудня 2012 07:10
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Яілатан,
Ірка-Шкірка,
Дякую, за поради. Сьогодні попробую вдосконалюватися :am: )))
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
20 грудня 2012 10:08
Повідомлення #160


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
KotMarta,
Які чудові будиночки!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 14:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 59
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100