Я подивилась- наскільки зрозуміла, то американський сайт , там молди хороші. Зараз якраз Юля на хлібопічці збирає сп по тих молдах американських, той сайт(якщо я не помиляюсь). Перевір у неі, бо самій тобі дорого буде- бо цей товар пливе з Америки або летить, то тільки через СП, там нормально виходить. В мене є американські молди (в них етикетка йде з тим сайтом), просто у Укр. купляла- хороші.
Я хотіла молд-дитинку,але там шось бачила((((Ще буду шукати де дешевше на наших сайтах...
Я якраз і дитинку замовляла , в мене той молд з америки , вийшов 160 чи 170 грн, але то було давніше. Ти собі зразу можеш уточнити в Юлі скільки тобі приблизно буде той молд коштувати з пересилкою. Сфоткала етикетку з того молду, бо залишила, щоб не забути фірму.
Дівчатка, вибачте - трохи попутала, бо я вже мала з Америки замовляти - а побачила на sugaricing. com( я якраз в той момент Сп в тоі самоі Юлі замовляла по Англіі) і то передумала з Америкою і там замовила. То ціна ц того сайту , і тепер точну скажу (подивилась по e-mail) о було 159 грн.
maryana, Я замовляла сама без СП на Англійському сайті, зараз гляну точно на якому. там пересилка залежала від товару. Н-д, на http://www.surbitonart.co.uk там є 5% знижки, якщо більше 100 фунтів. Але, то дуже багато самій набирати на 100. Між іншим, мені точно буде йти посилка з Америки, я думаю пару молдів можна і туди закинути. Але скільки буде доставка тре спитати в мого, бо він щось собі там бере, то я теж думаю
Я замовляла сама без СП на Англійському сайті, зараз гляну точно на якому. там пересилка залежала від товару
Яілатан , а скільки пересилка приблизно коштувала, я на Сп замовляю, бо щось переживала сама, не можу розібратись з вартістю пересилки і куди вони шлють- прямо тобі на адресу?
нінок, Так, мені прийшло прямо додому, навіть можливо і доставили прямо в руки))) А точно скільки за доставку вийшло, трошки пізніше гляну, бо то чоловік оплачував, тоді і напишу. Точно пам'ятаю, що там вибирала країну куди слати і воно автоматично в кошику показувало скільки коштує пересилка.
Я шось не можу відкрити цей сайт.Я би хотіла тільки один молд дитинку.
Цитата: нінок
То ціна ц того сайту , і тепер точну скажу (подивилась по e-mail) о було 159 грн
у наших сайтах наймененше я бачила по 105.А на тому що вище писала то дві дитинки є-менша і більша-то мена по 80грн,а зараз пересилка,то вийде напевно на таку ціну як у тебе...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.