[quote=Galina_Nedomirko_]Може,ще порадиш мені,де можна купити підложки під торти і пляцки. Я беру на хлібопічці (там є склад Люлек , звати Ліля ,) в неі вибір достатній , вона з Києва , висилає швидко і все добре доходить. Я іі роботою дуже задоволена , вона мене по червоній мастиці пару разів дуже виручила.
Немає мінімальноі суми , наскільки я знаю. Просто я завжди з тими підложками під торти ще мастику чорну купляла , то фарбу і т.д. Але раз я зовсім маленьке робила замовлення- то Ліля прислала. Ти зарееструйся там , напиши ій в ПП ( там іі під Ніком сувой чи "рулон" намальований - туди відсилай) своє замовлення - вона відпише.
якою мовою,спілкуєшся з Лілею,чи можна писати їй українською
Я пишу українською, лише адресу для пересилки Укрпоштою Ліля просить написати по російськи, щоб не було якихось непорозумінь Ніна, вибачте, відповіла за Вас
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
І ще,дівчатка,просвітіть мене, хто користується силіконовим ковриком,чи варта його придбати і який.
я свої прості купляла на Новому дизайні, каталог фірми Форвард в Інтернеті - там червоний італійський 59,5х39,5 161грн тепер коштує. У мене таких 3 (тобто 2 - я один розрізала навпіл і на ньому печу). Мені вони дуже зручні - і для розтачування, і для випічки - економиться купа паперу і миття дека.
[quote=Mironka]Ніна, вибачте, відповіла за Вас[/quote] О, все о.к- тільки , до мене , будь ласка, на ти (я не хочу бути старою тьоткою... [quote=Galina_Nedomirk-ще додам про підложки , візьми краще двусторонні ламіновані- різниця в ціні невелика, а вони практичніші , твердіші, краще то все на них стоіть і переносити . Бо в односторонніх низ картонний , зразу може забруднитись, підмочитись іт.д.
ті двосторонні можна не тільки один раз використовувати
Якщо акуратно- то так , іх можна протерти легенько , просто я віддаю з тортами , бо вони все таки йдуть , як одноразові. А вдома іх під коржі переносити добре , то багаторазово використовую.Возьмеш, то подивишся , як тобі пасує, бо я спочатку після підносів трошки привикала- бо на підносі штивно, а там треба з піднизу брати, бо все таки то підложки , тоненькі.