Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Акула
Натонька
прагну досконалості...
29 листопада 2011 01:05
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626


Попробую показати, як робила акулу, чи то дельфіна з зубами))))
Торт був з шоколадних коржів, пропитаних сиропом, бізе і горіхового крему. Зверху вирівнювався крем з згущеного молока.

Чотири коржі шоколадні і один бізе



Приблизно, як то кажуть "на око" обрізаємо корж, щоб зробити форму риби. Потім прикладаємо той корж до інших, і обрізаємо так всі інші. Обрізки всі акуратно собі поскладайте. Нікому їсти не давайте!



Пропитуємо і змащуємо кремом.



Перед останнім коржем змащуємо тонше краї, ніж середину, стараючись заокруглити ту рибу.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
29 листопада 2011 01:20
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Вирізаємо пащеку тій акулі і починаємо трохи обрізати нижній корж, щоб можна було підіпхати туди мастіку, щоб зробити більш округлі і апетитні форми))))



Збиваємо масло і згущене молоко. Половину відставляємо, а в іншу половину додаємо обрізки та збиваємо. Обмащуємо тим торт, воно буде заповнювати такі дирки і виємки глубокі, які в нас вийшли...



Гарно все змащуємо і ставимо в холодильник.



Коли застигне, змастити кремом, щоб заповнити дрібні пустоти.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
29 листопада 2011 01:35
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Після того, як гарно вирівняли і потім витримали торт в холодильнику, ми його обтягуємо мастікою. Розглажуємо.



Робимо плавники, я садила їх на зубочистки.



Розводимо чорний барвник горілкою. Пензликом змащувала торт, а потім притискала губку і відривала швидко. Таке от якесь вийшло...



Рот малюємо рожевим, клеємо зуби.

Все, па-па)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 листопада 2011 07:17
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Така зубаста рибинка вийшла)))
Шикарна робота :winked:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
29 листопада 2011 09:18
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Гарна акула, тільки якась вона добродушна)))) Видно, що Натонька - хороша людина, навіть акули у неї не страшні!!!!
Перейти на початок сторінки
наталька
29 листопада 2011 09:38
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Натонька,
дуже доступно пояснили, дякую, для такого новачка як я таке поступове пояснення сам раз

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ксюша25
28 лютого 2014 20:22
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 28.02.2014

ICQ:--

Бали: 52
наталька,
А можете конкретніше написати рецепт торта,безе,сиропу,горіхового крему!?
А скільки масла ви даєте на банку згущонки?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 лютого 2014 20:39
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ксюша25,
та все на око робиться! Я ніколи нічого не записую. Тоді коржі навіть не уявляю, які були, зараз роблю тільки Шоколадний Шифоновий Бісквіт від "Ейфорії" , безе беру класичне, постійно забуваю рецепт і просто шукаю пропорції в інтернеті))) Єдине є рецепт горіхового крему, дуже-дуже смачного, який використовую дотепер. А масла на банку згущеного молока навіть не знаю скільки... даю тай все.. не знаю, які пропорції правильні.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
1 березня 2014 06:13
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Натонька
дельфіна з зубами))))

Все рівно симпатичний вийшов))) :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 70
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100