galalviv, букет дуже гарний, аж мову відняло А в мене відразу питання, рози мають такий насичений колір, то ви їх фарбуєте вже як готові, чи мастика так гарно зафарбовується (якої тоді фірми барвник)? І ще, серединка у маленьких квіточках жовтого кольору, це, я так зрозуміда, сухим барвником зроблено??
рози мають такий насичений колір, то ви їх фарбуєте вже як готові, чи мастика так гарно зафарбовується (якої тоді фірми барвник)?
Це мастика має такий колір,а як я її отримала-о,то складний процес...Тут все намішано:і шокомастика,і мармишкова,і желатинова...А барвник Украса,беру трохи вишневого,трохи клубнічного,розбавляю водою і лишаю на ніч,він робиться такий як гелевий,тоді додаю в мастику.Хочу сказати,що купила собі Амері колор-то даремно гроші викинула,оцим украсівським добивалась не гіршого результату. Ну і серединка троянди затонована сухим барвником.
Цитата: Lusuchka
серединка у маленьких квіточках жовтого кольору, це, я так зрозуміда, сухим барвником зроблено??
А тут якраз не сухий,бордо - це поки що єдиний,який у мене є з сухих.Ці квіточки відтінені теж украсівськими барвниками: трохи жовтого+трохи зеленого.
galalviv, дуже гарний букет. В тебе завжди так натурально квіти получаються, пелюсточки гарні, та й листочки так як справжні. Ти би показала МК по троянді. Бо я як ліплю троянди, то в мене ніби 2 ліві руки, мучуся з ними дуже.
Дівчата,дякую за хороші відгуки ! А на рахунок МК,то ,якщо чесно,я не уявляю як його зробити: троянда-це така квітка,у якій пелюсточки ліпляться не по одному ,а по декілька,і це все потрібно зразу поправляти,надавати форму,а як фотографувати ? Я думаю,що сам МК не є таким важливим,важливіше зрозуміти "анатомію" квітки. В мене є дуже багато фотографій з живими квітами ! От,наприклад,в МК,які я бачила,є правило складання пелюстків-3-5-7,так от його я не дотримуюсь ,в такій складній квітці не може бути правил,це ж не 4 чи 6 пелюсток... Не обіцяю вам,але ,якщо погодится чоловік витерпіти мій творчий процес (бо я тоді зла дуже,мене краще не чіпати) і пофотографувати,а саме основне,якщо у мене буде час і натхнення,то постараюсь відобразити народження троянди.
Цитата: KotMarta
,і ще по збиранню букетика докупи, бо щось у мене з цим виникли певні складнощі.
О,того процесу я теж не люблю,після нього в мене руки дуже болять.Марта,змотую спершу фрагментами,а потім,поступово ,докупи.
Надивилася я на красоти galalviv, то і собі вирішила побавитися квіточками)))) Дебют у всьому - маки і ромашки робила вперше, і вперше працювала з дротиками. Коротше пів ночі гралася))) Дуже багато ньюансів - не знала через які проміжки треба накручувати наступну квітку чи листочок - звідси і така скупченість))) Не мала флористичної проволки - знайшла лише для бісеру - то її складала вдвоє - вчетверо, бо дуже тонка((( Помилок багато, але все одно - чекаю критики.
Ота дюрочка, що на макові - буду реанімувати
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, ну непогано,молодець!!!!! Важкувато добре роздивитись,бо так все вкупці дуже...Кажу,що в очі кинулось: листочок плюща-грубий виглядає,краєчки обов"язково треба прокатувати,ну і колір не плюща.Мак-серединка не макова,має бути ніби малюсінька макова головка
,а пелюсточки гарні,тільки зсерединки вони в мака мають бути чорними і трошки якби мнутими,треба було їх зубочисткою "пописати".