Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Квіти (з цукру)
Натонька
прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
інна
14 вересня 2012 20:11
Повідомлення #281


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
ось на такі троянди я натрапила на однокласниках я напевно такі ніколи не зроблю
Перейти на початок сторінки
galalviv
27 жовтня 2012 15:08
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
27 жовтня 2012 16:00
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
galalviv,
букет дуже гарний, аж мову відняло :winked: А в мене відразу питання, рози мають такий насичений колір, то ви їх фарбуєте вже як готові, чи мастика так гарно зафарбовується (якої тоді фірми барвник)? І ще, серединка у маленьких квіточках жовтого кольору, це, я так зрозуміда, сухим барвником зроблено??
Перейти на початок сторінки
galalviv
27 жовтня 2012 18:32
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Lusuchka
рози мають такий насичений колір, то ви їх фарбуєте вже як готові, чи мастика так гарно зафарбовується (якої тоді фірми барвник)?

Це мастика має такий колір,а як я її отримала-о,то складний процес...Тут все намішано:і шокомастика,і мармишкова,і желатинова...А барвник Украса,беру трохи вишневого,трохи клубнічного,розбавляю водою і лишаю на ніч,він робиться такий як гелевий,тоді додаю в мастику.Хочу сказати,що купила собі Амері колор-то даремно гроші викинула,оцим украсівським добивалась не гіршого результату. Ну і серединка троянди затонована сухим барвником.

Цитата: Lusuchka
серединка у маленьких квіточках жовтого кольору, це, я так зрозуміда, сухим барвником зроблено??

А тут якраз не сухий,бордо - це поки що єдиний,який у мене є з сухих.Ці квіточки відтінені теж украсівськими барвниками: трохи жовтого+трохи зеленого.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
27 жовтня 2012 19:38
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
galalviv, дуже гарний букет. В тебе завжди так натурально квіти получаються, пелюсточки гарні, та й листочки так як справжні. Ти би показала МК по троянді. Бо я як ліплю троянди, то в мене ніби 2 ліві руки, мучуся з ними дуже.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
27 жовтня 2012 20:21
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: Natalyadiva
Ти би показала МК по троянді. Бо

я теж хочу побачити твій МК,і ще по збиранню букетика докупи, бо щось у мене з цим виникли певні складнощі.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
27 жовтня 2012 21:44
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: KotMarta
Цитата: Natalyadiva Ти би показала МК по троянді. Бо

Я теж таке хотіла сказати!

Ти просто молодець, так самому навчити, в тебе талант!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
28 жовтня 2012 09:36
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Дівчата,дякую за хороші відгуки ! А на рахунок МК,то ,якщо чесно,я не уявляю як його зробити: троянда-це така квітка,у якій пелюсточки ліпляться не по одному ,а по декілька,і це все потрібно зразу поправляти,надавати форму,а як фотографувати ? Я думаю,що сам МК не є таким важливим,важливіше зрозуміти "анатомію" квітки. В мене є дуже багато фотографій з живими квітами ! От,наприклад,в МК,які я бачила,є правило складання пелюстків-3-5-7,так от його я не дотримуюсь :feel: ,в такій складній квітці не може бути правил,це ж не 4 чи 6 пелюсток...
Не обіцяю вам,але ,якщо погодится чоловік витерпіти мій творчий процес (бо я тоді зла дуже,мене краще не чіпати) і пофотографувати,а саме основне,якщо у мене буде час і натхнення,то постараюсь відобразити народження троянди.
Цитата: KotMarta
,і ще по збиранню букетика докупи, бо щось у мене з цим виникли певні складнощі.

О,того процесу я теж не люблю,після нього в мене руки дуже болять.Марта,змотую спершу фрагментами,а потім,поступово ,докупи.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
2 листопада 2012 12:39
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Надивилася я на красоти galalviv, то і собі вирішила побавитися квіточками)))) Дебют у всьому :laughing: - маки і ромашки робила вперше, і вперше працювала з дротиками. Коротше пів ночі гралася))) Дуже багато ньюансів - не знала через які проміжки треба накручувати наступну квітку чи листочок - звідси і така скупченість))) Не мала флористичної проволки - знайшла лише для бісеру - то її складала вдвоє - вчетверо, бо дуже тонка((( Помилок багато, але все одно - чекаю критики.



Ота дюрочка, що на макові - буду реанімувати :feel:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
galalviv
2 листопада 2012 12:49
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Pito4ka,
ну непогано,молодець!!!!! Важкувато добре роздивитись,бо так все вкупці дуже...Кажу,що в очі кинулось: листочок плюща-грубий виглядає,краєчки обов"язково треба прокатувати,ну і колір не плюща.Мак-серединка не макова,має бути ніби малюсінька макова головка

,а пелюсточки гарні,тільки зсерединки вони в мака мають бути чорними і трошки якби мнутими,треба було їх зубочисткою "пописати".
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 20:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100