Цитата: galalviv
Я вчуся вдома,до квітів з курсів ще далееееееко,але все-таки покажу,що зробила.
Ну , то вже "не прибідняйся" , курси особо тобі і не потрібні, бо з такими темпами непоганими, як ти робиш квіти - то скоро сама зможеш курси викладати.
Дуже прошу МК по фрезіям , бо у принципі все зрозуміло, "тіко трошки не доганяю" як бруньки до стебла- коротким зовсім дротиком чи все таки довшим і тоненьким ? Бо перехід рівний, горбиків немає , дуже подобається.
Цитата: galalviv
А на Шуварі-то халява,дешевше ,ніж в інтернет магазинах,і є різні кольори.
В мене хороша лєнта , а ціни дійсно різні - і навіть якщо дешева, то не значить , що погана. Я на одному сайті брала чи не за 40 , а потім на іншому була знижка то ніби за 12 грн.- то така сама . То треба з тими закупами уважно , на деяких сайтах і без знижки ціни непогані.
Ще коментар з приводу розкачування пелюсток- все відносно, мені на фрезіях подобається грубше, а от на троянді треба дуже тонко, а от квіти на кшталт пролісок то з тоненькими пелюстками навіть не уявляю. Техніка виконання то добре , а от майстерність і змога щось добре "зліпити" і швидко з підручних речей- думаю немаловажна штука.
В мене є журнал класний, то там дизайнерські тортики з такими дивними квітами і такими грубими пелюстками , що капєць (так задумано) , потім фотку добавлю - а дивиться класно. Muzarom ти молодець , що виставила фотки і хороші коментарі до них дала - так що нам треба обєднувати і досвід дівчат з курсів, і досвід "в домашніх умовах", думаю все разом додасть нам хорошо досвіду.