Ну що, настав час трошки перенестись на батьківщину кукурудзи і побачити як колонізатори-переселенці пристосували зовсім нову і незрозумілу для них культуру в свому житті. Я вам покажу трошки переписів саме таких, не правдиво індіанських, чи мексіканських... бо і Етцтеки і Майя шанували кукурудзу набагато більше ніж я в свій час. Але коли колонізаторам не було що їсти і вони почали потерпати від холоду і голоду, індіанці з племені Апачі і Могікан показали бідакам з човна Мейфловер як культивувати кукурудзу, бараболю, ловити рибу і збирати ягоди в чужій країні. Але європейці пристосували кукурудзу до своїх знань і традицій.
Почнемо з сніданку. На сніданок пропоную приготувати кукурудзяний хлібчик.
Кукурудзяний Хліб з яблукомОбід почнемо з
кукурудзяного чаудеру, з кукурудзяними булочками, які в америці називають бискетс. Саме цікаве що в Англії біскетс це тістечка, а в Америці це солені пухкі булочки які подають до супів і обіду замість хліба.
На друге пропоную таку страву, як