Ой, перепрошую. В америці чашка має вміст 250мг, тобто дорівнює ніби стакану. :)
Дякую Катрусю що спробувала таке приготувати.
Доречі, хочу додати, що у мене в блозі є рубрика - Готуємо з Марія, і саме цього місяця готуємо пиріг у горщику. Отже хто приготує зі мною наступні два тижні пиріг у горщику отримає подарунка, щось що кожній господині пригодиться.
Ось мої глечики, мій Курячий «пиріг» у горщичку (готувала нині на вечерю) - дуже смачно, шкода що тепер дуже короткий день, а вдома я тільки вранці та вечері, тож фото робила при кімнатному освітлені
я з тіста зробила такі собі кришечки - було дуже смачно, мені сподобалось поєднання продуктів, ситно, ароматно, вийшла ніби святкова вечеря - дякую за чудовий перепис це те що було в середині (я замість молока додала воду і сметану, все решта строго по-рецепту)
і самі глечики
мені сподобалось макати кукурудзяне тісто у соус з м"ясом та овочами - СМАКОТА ________________________________________________________________________ каталог моїх рецептів
Фото не зовсім вдале , але на смак страви це не вплинуло Марусечко, приготувала я чаудер і біскетс -дуже смачно Зупка навариста і запашна , біскетс розсипчасті (щось в мене трохи засолоні , але то байка) . Мусіла м їхати в другий кінець міста , аби купити тої кукурудзи
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Я ще спробувала приготувати курячий "пиріг", правда, не в горщичках , бо не можу поки дібрати до душі Пристосувала такі формочки Дуже ситна страва , не всі її одразу подужали ,але смачно. Дякую Маруся! Вигляд ще в сковорідці ))До речі, я теж використала сметану і воду.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.