Пекла сьогодні Рижика, получилися якісь дуже грубі коржі і тверді. Мені здажться, що з того тіста можна випекти більше коржів. Ще безглузді запитання: муку всипати в рідину, коли вона охолоне? коржі розкачувати чи виливати у форму?
Іриска, коржі мають бути тверді, вони зм'якнуть від крему. Рецепт розрахований на велику бляшку і тому, якшо в вас бляшка мала, то коржів може бути більше. Муку всипати в гарячу рідину, поступово розмішуючи. Тісто має бути таке, як на пироги.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Робила тортика, дякую за рецепт, смак ідеальний! Порада дуже тоненько розкачуйте тісто( щоб аж світилося). В мене коржі вийшли пухкі і не тверді навіть без крему! Дякую ще раз!!!