Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Рижик"
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 вересня 2011 12:22
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083



Тут обговорюється: Пляцок "Рижик"
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 вересня 2011 12:23
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
В мене дурне запитання: Соду потрібно гасити оцтом?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
29 вересня 2011 14:06
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Іриска,
в книжках читала, що гасіння соди це зовсім не потрібна процедура.. От і думай... чи треба гасити, чи ні)))))))))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 вересня 2011 17:58
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Натонька,
Дякую за пораду, сьогодні попробую спекти торт не гасячи соду.
Перейти на початок сторінки
Irenka
30 вересня 2011 00:33
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Іриска знаю точно, що якщо йде мід то не потрібно гасити бо мід її погасить.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
30 вересня 2011 14:39
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Пекла сьогодні Рижика, получилися якісь дуже грубі коржі і тверді. Мені здажться, що з того тіста можна випекти більше коржів. Ще безглузді запитання: муку всипати в рідину, коли вона охолоне? коржі розкачувати чи виливати у форму? :am:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 вересня 2011 14:46
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Іриска,
коржі мають бути тверді, вони зм'якнуть від крему. Рецепт розрахований на велику бляшку і тому, якшо в вас бляшка мала, то коржів може бути більше. Муку всипати в гарячу рідину, поступово розмішуючи. Тісто має бути таке, як на пироги.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
30 вересня 2011 15:08
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Натонька,
Дякую, начебто все так і робила. Може мало часу пройшло і ще не встиг пропитатися кремом.
Перейти на початок сторінки
Галина Воробей
16 лютого 2012 18:28
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Робила тортика, дякую за рецепт, смак ідеальний! Порада дуже тоненько розкачуйте тісто( щоб аж світилося). В мене коржі вийшли пухкі і не тверді навіть без крему! Дякую ще раз!!!
Перейти на початок сторінки
dicso
20 лютого 2012 14:30
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за рецепт.....
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100