Дівчатка , вибачайте , я без фотки. Робила давніше , а тепер тільки пишу. Дуже смачний вийшов , я розкачувала тоненько напритрушеному мукою пергаментному папері і на ньому ж випікала, мені так було зручно. Трошки менше додам цукру на слідуючий раз , бо моім було засолодко, хоч у чоловіка на роботі сказали -з цукром якраз(бо попросила спитати).На ніч замотала в кульок , коли в холодильник ставила - читала , так краше пропитається. Був мягенький і "танув в роті".
Добрий торт "Рижик". Я місяць тому пекла, вийшло багато коржів, я частину перемастила, а решту запакувала в пергамент і тримала в хаті. Нині, перед постом, вирішила себе побалувати - швиденько збила вершки з вареною згущенкою (хоч убийте - не знаю, як правильно написати українською), і коржі в момент зм"якли. Чекаю своїх з вулиці - будемо їсти. Якщо встигну - виставлю фото.
ось такий в мене сьогодні вийшов рижик, правда від себе до крему додола ананаси, і зверху прикрасила білковим кремом, і тут напертачила бо замало збивала на парі, тому він нетримав гарно форми, а щодо самого пляцка то супер, смачний і пухкенький, одразу кусок з*їли
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
я брала натуральний, тому за штучний нічого сказати неможу, я таким взагалі не користуюсь, по перше що в магазині чомусь його нема, а подруге маю багато натурального, то треба його десь дівати, от і до печива використовую
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
я пробувала з натуральним і штучним пекти, підходить кожен але так як випічка з натурального відавала сильний запах меду, то тепер печу тільки з штучного.
А в мене той Рижик вийшов зовсім не рижий . Поки то все варила на водяній бані з медом, маса була темно-коричнева, бо мед був темний(натуральний), як тільки додала соду ,почала мішати , маса побіліла, але збільшилася в 2 рази, так як в рецепті написано. Я думала, що коли буде пектись то зарум"яниться, але ні . Але я вам скажу на смак то не вплинуло, коржі вийшли пухкі, м"якенькі і смачні, одним словом той Рижик то добрий пляцок
Прийшла подякувати за "Рижика". Зазвичай, чомусь не люблю отакі багатошарові пляцки, але захотіла медовика і саме отакого з тоненькими коржиками. Дуже смачно, медово і пахучо, але надто багато ))) Порцію можна поділити)))
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.