Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Рижик"
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
26 лютого 2012 15:47
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Мій Рижик. Смакотіще. Дякую Натонці за рецепт. Пекла пів порції.
Перейти на початок сторінки
нінок
26 лютого 2012 16:42
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка , вибачайте , я без фотки. Робила давніше , а тепер тільки пишу. Дуже смачний вийшов , я розкачувала тоненько напритрушеному мукою пергаментному папері і на ньому ж випікала, мені так було зручно. Трошки менше додам цукру на слідуючий раз , бо моім було засолодко, хоч у чоловіка на роботі сказали -з цукром якраз(бо попросила спитати).На ніч замотала в кульок , коли в холодильник ставила - читала , так краше пропитається. Був мягенький і "танув в роті". :smile:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
26 лютого 2012 16:47
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Добрий торт "Рижик". Я місяць тому пекла, вийшло багато коржів, я частину перемастила, а решту запакувала в пергамент і тримала в хаті. Нині, перед постом, вирішила себе побалувати - швиденько збила вершки з вареною згущенкою (хоч убийте - не знаю, як правильно написати українською), і коржі в момент зм"якли. Чекаю своїх з вулиці - будемо їсти. Якщо встигну - виставлю фото.
Перейти на початок сторінки
galina27
15 березня 2012 12:36
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
дівчатка підкажіть, а мед підійде любий? маю на увазі штучний і натуральний.
Перейти на початок сторінки
наталька
31 березня 2012 16:24
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801

ось такий в мене сьогодні вийшов рижик, правда від себе до крему додола ананаси, і зверху прикрасила білковим кремом, і тут напертачила бо замало збивала на парі, тому він нетримав гарно форми, а щодо самого пляцка то супер, смачний і пухкенький, одразу кусок з*їли

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
galinka09
31 березня 2012 16:39
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 29.11.2011

ICQ:--

Бали: 257
я пробувала і штучний і натуральний- як на мене суттєвого значення не має. не знаю,може, хтось ще щось порадить.
Перейти на початок сторінки
наталька
31 березня 2012 19:42
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: galina27
, а мед підійде любий?

я брала натуральний, тому за штучний нічого сказати неможу, я таким взагалі не користуюсь, по перше що в магазині чомусь його нема, а подруге маю багато натурального, то треба його десь дівати, от і до печива використовую

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
muzarom
1 квітня 2012 12:47
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: galina27
дівчатка підкажіть, а мед підійде любий?

я пробувала з натуральним і штучним пекти, підходить кожен але так як випічка з натурального відавала сильний запах меду, то тепер печу тільки з штучного.
Перейти на початок сторінки
chajka
24 серпня 2012 22:09
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
А в мене той Рижик вийшов зовсім не рижий :bully: . Поки то все варила на водяній бані з медом, маса була темно-коричнева, бо мед був темний(натуральний), як тільки додала соду ,почала мішати , маса побіліла, але збільшилася в 2 рази, так як в рецепті написано. Я думала, що коли буде пектись то зарум"яниться, але ні :fellow: . Але я вам скажу на смак то не вплинуло, коржі вийшли пухкі, м"якенькі і смачні, одним словом той Рижик то добрий пляцок :winked:
Перейти на початок сторінки
idianka
22 вересня 2012 20:01
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Прийшла подякувати за "Рижика". Зазвичай, чомусь не люблю отакі багатошарові пляцки, але захотіла медовика і саме отакого з тоненькими коржиками. Дуже смачно, медово і пахучо, але надто багато ))) Порцію можна поділити)))


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 16:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100