Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними об'ємними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Добре що у вас є МК, але ви нам молодим господинькам непозволяєте їх побачити.
дякую за відповідь , шкода в мене не має ,всі якісь не такі які повині бути круглі салатниці.Я також думала , що ти якось підрізаєш. Але ми будем старатись рости і можливо побачим МК.
ікра з Мастики як ти робиш ту ікру прозрачну??? Дівчата її робити не складно,але процес тривалий,розкажу як робила її я:перш за все треба заморозити олію в високих стаканах(в мене їх було 2,але чим більше стаканів,тим менше часу потратите).Берете 1 галеретку(якщо ікра червона,то галеретка червона,я робила чорну,тому галеретка була з лісовими ягодами(ожина,чорниця) І додавала чорний барвник.Розвести галеретку 1 ст.води,додати 1 ст.л.желатину,я почекала,щоб галеретка трохи остигла,тоді набираєте її в одноразовий шприц без голки(20),витягуєте з морозилки стакан з олією і "метаєте" зі шприца ікру,щоб вона не була дуже дрібною,то випускаєте по дві краплі,вони з"єднуються в одну,і,поки капелька опуститься на дно стакану,вона стає гарною кругленькою ікринкою.Коли олія розтане,треба брати другий стакан із замороженою.Олію злити,ікорку на дрібне сито і промити водою,на ситі довго не тримати,щоб вона не деформувалась. Тут в темці є мій торт "Бочка з чорною ікрою",можете глянути,що в мене вийшло.
Марічко, тортик чудовий, а розпис айсінгом взагалі краса!!!!! оце чоловік втішиться А це мій тортик " Сорочка святкова" вага 2,5 в середині бісквіт, сирний крем, персики.