Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними об'ємними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Для художників якраз те, що треба, я щось подібне теж вже робила, гарний тортик, але як зроблені пензлики (просто з мастики чи всередині шашлична паличка ?)
як зроблені пензлики (просто з мастики чи всередині шашлична паличка ?)
В тому пензлику, що лежить немає палички , а в тих, що стоять є палички. Я його робила в дуже обмеженому часі, нічого не встигло підсохнути,але я не знаю чи вони навіть сухі так би стояли