Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними об'ємними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я принесла вам сьогодні бочечку з ікрою. Робила чоловікові на роботу для колег. Сьогодні має виставлятись за свій день народження. Питав мене чи купляти торт чи я спечу))) Надіюсь, що мій тортик приємно вразить його колег) Медовик з чорносливом, курагою і горіхами(так чоловік замовив). Зважити не встигла, на ходу ще ікру доробляла, коли чоловік уже в порозі стояв)Добре, що хоч сфотографувала.
Красиво Гарно зроблені лебеді, красивий бант, розочок навертіла - супер)))) Мені трішки заважають загальній композиції листочки( але то моя думка))) Це в тебе така форма, чи вирізала???
Цитата: eleneska
бочечку з ікрою
Ото ікри наметала І на смак таке смачненьке в середині))) Ти додаєш сухофрукти у крем чи до медовика???