Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ 1. Осінній аромат., рецепти від нетік
нетік
28 вересня 2011 08:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Привіт усім!!!
Розпочинаєм сьогодні наш тижневий ФМ!!!
Сподіваюсь,що кожен з вас знайде у списку приготовлених страв щось для себе підходяще, адже тут використані ті продукти, які зараз доступні кожному. Отже, починаєм!!!



МЕНЮ:
1. Легенький овочевий суп.

2.Ароматні деруни з грибною підливою.

3.Смажена печінка.

4.Салат з фасолі і оселедця.

5. Тарталеткиз яблуком.

6.Запіканка яблучно-гарбузова.

7.Яблучний кисіль.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:30
Повідомлення #2


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Легенький овочевий суп.

Картоплю порізати кусочками і ставити варити. Моркву потерти і підсмажити з цибулькою. Коли картопля майже готова, ріжемо кусочками помідори, капусту і додаємо у каструлю. Коли трохи прокипить додаємо моркву з цибулею, сметану, сіль, перець. В кінці додаємо подрібнену зелень. Перед подачею додати ложку сметани, прикрасити зеленню.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:31
Повідомлення #3


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ароматні деруни з грибною підливою.

Картоплю(1кг), моркву(1шт), цибулю(2шт) потерти на дрібній терці. Додати 2 яйця, 3-4 ложки муки, сіль, перець, перемішати і смажити на розігрітій сковорідці дерунчики. В каструльку нарізати часник і готові дерунчики викладати у каструльку. Накрити щоб набрались ароматом часника.
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів (в мене опеньки), відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:31
Повідомлення #4


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Смажена печінка.

Печінку порізати на шматки, обкатати кожен кусок в муці, вмочити у збите яйце з сіллю і[center][/center] перцем. Смажити на сильно розігрітій сковорідці. Можна подавати як гарнір, або окрему страву.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:32
Повідомлення #5


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Салат з фасолі і оселедця.

1ст фасолі(бажано білої)
2 філе оселедця
2 цибулини
4-5 помідорів
сіль, перець,олія.
Фосольку зварити до готовності, відцідити. Цибулю, оселедець,помідор порізати кубиками і змішати з фасолею. Заправити олією. Дуже гарний салатик на смак.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:33
Повідомлення #6


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:33
Повідомлення #7


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Запіканка яблучно-гарбузова.


1 кг гарбуза
100 г (5 ст. л.) манною крупи
500 г домашнього сиру
8-10 (1 кг) кислих яблук
2 яйця
3 ст. л. мелених сухарів
4–6 ст. л. цукру
10 г ванільного цукру
2 ст. л. меленою кориці
сік 1/2 лимону
вершкове масло для обмазки форми
панірувальні сухарі для обсипання форми
Спосіб приготування:
Зваріть гарбуз до м’якості, але не переваріть. Відкиньте зварений гарбуз на друшляк і зцідіть всю рідину.
Змішайте 2-3 ст. л. цукру і манну крупу, додайте до гарбуза і розімніть. Дайте постояти 20 хвилин, щоб манка розбухла.
В окремий посуд видушіть трохи лимонного соку. Почистіть яблука і покришіть їх шматочками середньої величини в цей посуд. Періодично перемішуйте яблука з лимонним соком, щоб вони не потемніли.Потушкуйте яблука декілька хвилин на сухій розігрітій сковорідці, щоб вони стали м’якими ( я це зробила у мікрохвильовці.)
Форму для випікання змастіть вершковим маслом і обсипте панірувальними сухарями.
В гарбузову масу додайте ванільний цукор, 1 яйце і 3 ст. л. мелених білих сухарів. Викладіть гарбузову масу у форму рівним шаром. Посипте 1 ст. л. кориці.
Покрийте гарбузову масу шаром яблук. Посипте яблука 1 ст. л. кориці.
Візьміть яйце, що залишилося, і відокремте жовток від білка. Розітріть сир з 2-3 ст. л. цукру і жовтком. Білок збийте в міцну піну і додайте в сирну масу. Обережно, але ретельно все перемішайте.
Викладіть сирну масу на яблука і відразу ж відправляйте в духовку. Випікайте 25 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.
Перед подачею притрусити корицею і пудрою.
Рецепт з сайту http://relax.ua

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
28 вересня 2011 08:34
Повідомлення #8


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Яблучний кисіль.

0,5кг яблук
100гр цукру
60гр крохмалю
кориця.

Яблука помити, порізати кусками вибравши серцевину. Залити яблука 1,5 літри води і зварити до м"якості. Процідити рідину, яблука протерти через сито і змішати з відваром. Додати цукор і варити до кипіння. Під час кипіння влити крохмаль розведений у пів стакана води, весь час помішуючи.Розлити у склянки. Коли почне трошки гуснути посипати пудрою і корицею.
Рецепт Дарії Цвек.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Христя
28 вересня 2011 11:44
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
нетік,
ура!!!!!!!!!!!!! Перший ФМ!!! :wink:
Наталю,дуже цікаве меню! :winked: Чекай звіту :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
gutka
28 вересня 2011 13:31
Повідомлення #10


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: нетік
Запіканка яблучно-гарбузова.


я дуже люблю цю запіканку, часто печу її у сезон гарбуза, ось фото з 2009 року див.тут.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 14:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 11
Користувачі: anielflope
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100