Тортики і Квіточки -2, Тут виставляємо тортики оформлені квітами,букетами,а також композиції
нетік
27 вересня 2011 02:06
Модератор Галереї Тортів
Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010
ICQ:--
Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!))) ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!КАТАЛОГ
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!Скуштуйте, не сумуйте!!!
Наталочка
7 листопада 2011 17:45
Файна господиня
Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011
ICQ:--
Бали: 1341
Цитата: мари4ка
Ювілейний з орхідеями,
Орхідеї, як живі. Дуже все професійно. А чим ви робите ці хвилі по краю торта?
наталька
7 листопада 2011 19:25
Файна господиня
Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011
ICQ:--
Бали: 1801
нетік, цукрова мастика це- пачка малишу, пачка пудри(я брала в рівних пропорціях) і 50-75грам сирого згущеного молока, вимісити до потрібної консистенції(недубіє)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
нетік
7 листопада 2011 19:54
Модератор Галереї Тортів
Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010
ICQ:--
Бали: 8102
Цитата: наталька
пачка малишу, пачка пудри(я брала в рівних пропорціях) і 50-75грам сирого згущеного молока,
це молочка (молочна мастика)!!! Кажуть що дуже гарна в роботы, та ще непробувала.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!Скуштуйте, не сумуйте!!!
bogdana
7 листопада 2011 20:12
Молода господинька
Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 32
Реєстрація: 29.10.2010
ICQ:--
Бали: 252
Я пробувала молочну мастику, але давала не малиш, а малютку без варки. Моїм сподобалось, кажуть що запах і смак їм нагадує молочний ірис.
irishka80
7 листопада 2011 20:57
Молода господинька
Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --
ICQ:--
Бали:
торт "Гавайський" дякую за рецепт просто СМАЧНЕЗНИЙ.вага 2.250кг
оформлення ММ.
Irenka
7 листопада 2011 23:20
Молода господинька
Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010
ICQ:--
Бали: 628
irishka80 гарненькі квіточки. Якою фарбою у Тебе такий колір получився?
наталька
8 листопада 2011 08:29
Файна господиня
Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011
ICQ:--
Бали: 1801
нетік ,ой а її чогось назвала цукровою мастикою, в роботі вона і справді чудово себе поводить, недубіє, а коли за сильно замішати то завжди можна легенько її розігріти, зі всіх мастик робити мені краще саме з нею, (вона нетече за будь яких обставин) на смак їстівна і смачна, має шовковисту структуру, колись при нагоді віарто її попробувати, я раджу
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Pakahontas
8 листопада 2011 18:19
Молода господинька
Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011
ICQ:--
Бали: 231
Торт "Ювілейний" вага 5 кг. всередині люкс-курага,покритий ММ мастикою троянди з покупної .Робила перший раз троянди.
irishka80
9 листопада 2011 13:47
Молода господинька
Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --
ICQ:--
Бали:
Irenka , привіт, дякую, це я брала розові мармишки і чуть-чуть додала червоного кольору але саме червоного а не вишневого.
kosacjka
9 листопада 2011 22:01
Файна господиня
Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011
ICQ:--
Бали: 1839
Торт "Корзина і 23 троянди"
Вага - 3 кг
Медові коржі+сметанковий крем+крем з вареної згущонки
Оформлення: мастика з маршмеллоу.
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 26 листопада 2024 22:41
Зараз на сайті
Всього на сайті: 57
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні