Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
класна корзинка, дуже гарно Як зроблені тичинки маків? Чи то просто намальовані?
Цитата: лесик-лисик
класна корзинка, дуже гарно Як зроблені тичинки маків? Чи то просто намальовані?
дякую, дівчата, за приємні слова для тичинок зробила маленьку кульку, а зверху "обмотала" тонесенькою смужкою з насічками. Може не дуже зрозуміло пояснила, то вибачте
Яілатан, Та то не нінок робила, а я тому відповім,-дійсно сама бачу що не дуже вирівняно, просто в мене було мало часу, і мастики ще не вистарчало, (але то для братової, тому вона не образилась) вже вкотре переконуюсь треба на покриття мастику розкатувати десь товщиною 3-4мм.тоді буде все окДякую за похвалу! Наталька то кандурін але в мене жемчуг -то він трохи ніякий, мало блиску дає...чекаю щоб закінчився, то куплю собі срібну іскру, Галь а в тебе який кандурін? Дівчатульки дякую за плюсики
zhanetka, Щось я попутала, вибач, ще зі мною такого не було Вирівнювання в мене теж болюча тема, мастику звичайно можна товстішу. Та в мене навіть кут не завжди гострий получається, не знаю, скільки ж то крему піде
Мила,загалом тортик не поганий ще й зважаючи на те, що він у тебе другий. Про недоліки напишу тобі для того щоб ти могла їх на другий раз уникнути. На фото виглядає так, ніби нижній корж більший від верхнього. Якщо такий задум- то треба вирівнювати кремом так, щоб перехід між коржами не кидався в очі. Не шкодувати крему для вирівнювання під мастику. Я поки зрозуміла як правильно вирівняти торт під мастику то переглянула купу відео майстер класів. Щодо мастики, то вона на мій погляд дуже крихка. Можливо ти в неї дала забагато пудри. Все прийде з практикою і ти обовязково зробиш перший тортик від якого сама і інші будуть у захопленні.
Згідна повність, Мила , молодець , що стараєшся, я думаю , це основне в любому починанні :робити і мати бажання . Я теж по ночам дивлюсь в інтернеті відео що і як , щоб хоч щось вловити. На мастику певно кожний має свій спосіб і уподобання , кожен сам на досвіді собі кращий варіант знаходить. А вирівнювання...- якщо рівно (наприклад для мене, то мастика вже не так роль видіграє , якого виду, достатньо 2мм , в мене коли 3-4 мм , то навіть сусідки не хочуть особо іі істи , хоч просто так роздаю). Тяжко всім вгодити... але певно треба намагатись, бо ж не тільки ми ті торти імо.