Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
нінок, Гарний тортик, і рівненький. Принаймі я так бачу. Орхідеї теж хороші, навіть не уявляю, які будуть мої перші. Тільки я б їх трошки по іншому розмістила, якось вони окремо одна від одної, чи то листочів бракує? Сама незнаю, треба подумати.
Я с тобою згідна , можна було краще. Я спочатку почала надпис кандуріном робити "Вітаємо "+ серце з нашими іменами (то в моєі мами ДН) , а воно на том торті -ніяк... І я обернула , наліпила орхідеі на ті надписи. Ще прикладала серце внизу мереживом , бантик і т.д Ніяк не пасувало-намучилась і оставила так. На гілку і листя вже настрою і годин(вчора о 12 ночі закін), не вистарчало.А рано чоловік по дорозі на роботу вже завіз. Отак..., нічого, надіюсь , що будуть в мене і кращі роботи.Всім дякую за плюсики- мені , як початківцю "КАПЕЦ ЯК ПРИЄМНО"!
Не будуть, а вже є - тортик "Для Тетяни". Красивий тортик, і квіточки (тут ти певно не поспішала і троянди чудові), і листочки. Маленька проблемка, яка є в мене теж, нікуди від цього ще не ділась, вирівнювання А так супер. Бачу в тебе тортик один за одним, а в мене тишина.... Аж сумно, чи то собі спекти?