Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик хороший, акуратний. тільки на наступний раз, постарайся оцей пупляшок, що всередині прикрити пелюсткою, обмотати першу пелюстку навколо нього, тоді буде ніжніше. Тільки не ображайся будь-ласка.
Я згідна, та і до цих пір не можу знайти зелений, якийби був більш схожий до природнього. Дівчата підкажіть, якими фарбами користуєтесь, наразі цікавить якраз зелений. в мене це гелевий, але якщо його дати більше, то стає такий противний.
якраз зелений. в мене це гелевий, але якщо його дати більше, то стає такий противний.
Ото точно,вмене є від Атеко то ужасний ,ше світлий так нічо,а коли треба темнішого то треба хімічити,то вже краще розмалювати.,добавляти до зеленого трошки чорного,або до голубого чи синього +трошечки жовтого,а ще світ. зелений------2част. фіолет.+3 част.жовтого. Взагалі то треба брати англійські ,дуже добрі ,то я в Натоньки замовляла, SUGARFLAIR о там зелений нічо,а ще добавляю трохи Атековської,то виходить нормально,а ще в Натоньки були сухі для пелюсток дуже добрі,отам є різний зелений,запитай якщо нема чи незможе замовити напиши я тобі вишлю сайт де дівчина напряму з Англії замовляє .кожен може вибрати шо хочеш,там є 3 аж магазини .Я вже внеї замовляла то можна не переживати
musya, Була б дуже вдячна, за адресу сайта. Може якраз щось підійде. А в Натоньки поки що не бачила англійських барвників, а оце змішування....., то не завжди виходить те що хочеш, чи то ще я не розібралась до кінця. От на завтра мені треба фіолетовий колір, але не яскравий, а тусклий і темний. То навіть ще не знаю як його закалатати,чи то зверху мастики фарбувати?
Можна попробувати закалатати Червоний+синій=фіолетовий,пофарбувати трошки як воно буде...Ось тут потрібна реєстрація ,Юля тим займається потрібно все уважно почитати А це силки на магазини тут 1 магазин тут 2 магазин тут 3 магазин