Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Христос народився, дівчатка! Не вмію цитат вставляти , пишу так.Дуже гарні тортики , по пару раз можу переглядати .Galalviv має дуже цікаве виконання , часто заглядаюсь на іі роботи- гарні кольори , нічого зайвого , ближче до" європейського вигляду". Natalyadiva такі гарні і дуже-дуже акуратні тортики!Звичайно , торти досвідчених господинь завжди гарні , кожен по -своєму.
Христос народився!!!!! Вітаю ВСІХ з Різдвом Христоовим!!!! НАРЕШТІ я добралася до компа)))) Ось мій тортик"Вазон Білих орхідей" вага 2кг,клас.бісквіт,карамельний крем,грецькі горіхи ,вишні.Молочна мастика.
А ось і мій торт в національному стилі. Вага 4,5 кг, всередині верхній - бісквіт, пудинговий крем, ананаси; нижній - шоколадні коржі, сметанковий крем, вишня, мастика - ММ