Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
lana,дякую.Та з цим тортом особлива історія була.Мала бути на торті тарілка з чашкою,та в останній момент,чашка поламалася,і довелося срочно робити якісь квіти і листочки,щоб вийшло хоть що небудь.Добре,що то було не на замовлення,а для бабусиної сестри на ДН,інакше був би повний завал. Та і привезли мені нові фарби і кандурін,то я ще й заодно випробовувала новинки.Якось сфотографую і виставлю фото.
наталія3105, дуже гарний торт, тож навіть і нездогадаєшся що повинно бути щось інше, а що то за ккондитерська картошка, ви її самі робите чи купляєте готову
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
наталія3105, а то можна брати звичайний бісквіт чи що там є , подрібнити, вимішати з масляним чи сметанковим кремом, і робити таку картошку чи прошарок у тортові, я правильно вас зрозуміла?
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель