Ластівочко! Я також щиро дякую за доступну програмку!
всі подяки в репутацію, а то щось вона у мене ніц не росте , або в реалі якоюсь настойкою
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко, дякуємо за прекрасну програму! Дуже легко навчитися! Мені сподобалося,тільки більші літери вже не получається вставити.Хотіла посередині напис зробити,то- ...,щось не виходить..Класно було б прозорий текст зробити, з радістю чекаємо нових ідей!! .
знайшла ще класнішу програмку для бажаючих повчитись і повидєлувацця потім перед дітьми і чоловіками. Дивіться що вийшло:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Починаємо урок 1. відкриваємо посилання на Пікнік (тицькайте) 2. Зліва вгорі є кнопочка - открить фото. тицькаєте і завантажуєте фото. 3. відкривається нове вікно і вгорі є менюшка (стрічка з кнопочками). Нам потрібно вибрати СОЗДАТЬ. а там все просто і ясно, експериментуйте, бавтесь і отримуйте задоволення. Що не ясно - повирішуємо разом
І свєтізолотіручки вітання і подяка за науку )))