Дівчата,я в паенті підписала,вибрала "пензлика"...,якесь воно не таке вийшло.. ,,друковані літери треба вчитися ставити,майбуть...,у фото-шопі не можу розібратися поки... Ластівочко ,дякую за посилання,буду тренуватися!
Та програмка добра, що просто і швидко, але один мінус: при бажанні підпис можна вирізати. Було б ідеально: прозорий фон посередині. Якщо найду щось підходяще - то кину сюди
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Наразі нічого кращого не знайшла, але шукаю таку програмку щоб була проста і можна було багато фоток одночасно підписати. Наразі користуйтесь тим, що дала, але ставте великий шрифт, щоб не обрізали такі свєтланизолотиєручкі
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, , а мені чоловік поради маленькими невидимими буквами (12 пт... чи щось схоже) писати напис на самій картинці - його видно тільки при збільшенні фото.
Я хїотіла прозорим напислм написати на всю фото ... але не вмію таким шрифотом (точніше не знайшла як )