Для мене вона також багато значить (сьогодні на ній живу - сушу безе цілий день), але тепер ще 50% кухні для мене - це мій комбайн - як я без нього жила ? Настільки помічний і швидкий, що тепер думаю, де поміщу ще насадки до нього, коли замовлю ...
Господиньки! Прийшла хвалитися новою кухнею! 4 роки мріяла я про нову кухню - і нарешті це сталося! Придумала я собі оранжеву кухню - і ось що з того вишло! Колір сміливий, але щось мені так забаглося... Дуже дякую Христі за поради щодо побутової техніки!
Ось вигляд з іншої сторони, бо однією фотографією не вийшло все захопити! Підсвітку вибрав чоловік, бо я хотіла точкові світильники. Але зато є труба з гачками, на які можна вішати всякі черпаки, ситка і т.д. Треба тільки якийсь гарний набір купити.
І ось така в мене є тепер духова шафа і варочна поверхня. Пів дня вчила інструкцію. А потім як почала експерементувати - ледве спинилася - піца, 2 бісквіти, картопля, лаваш.
Придумала я собі оранжеву кухню - і ось що з того вишло! Колір сміливий, але щось мені так забаглося...
Мені завжди хотілось також або оранжеву або салатову кухню.Коли вже вибирала то вибрала ну зовсім інакшу. Буду мати можливість,то сфоткаю бо вже стоїть тіль ще треба бар стойку.