мари4ка, Затишно, зручно, все необхідне є, все під рукою, багато місця (!) - позаздрила! Тепер бажаю, щоб на твоїй кухоньці все пеклось, варилось, смажилось, перемащувалось, куштувалось, вдавалось ну і натхенення тобі, а енергії - ще й іншим можеш дати. пи.си. я б канєшно хотіла б у гості на кухню, але думаю що це лише мрія. Чоловік нас не зрозумів би
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
пи.си. я б канєшно хотіла б у гості на кухню, але думаю що це лише мрія. Чоловік нас не зрозумів би
В мене файний чоловік,у всьому мене підтримує!!!!Якщо я скажу шо будуть гості,то втішиться,гості ми любимо!!!)))Такщо беріть пляшку і приїзджайте!!!))) пи.си.він тут за зятя,куда він дінеться)))))))))))))))))))))
Марі4ко, кухня шикарна!!! Рада за Тебе ! Знаю, як важливо для господиньки мати таку робочу зону... А ми все ніяк не почнемо ремонт на новій хаті... а тут у мене аж 6 !!! кв.м... Так шо берем плящину і їдем до Тебе на кухню...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Дівки, ви не плутайте віртуал з реалом. Все, що ви тут обіцяєте - воно ж записується. І якщо людина обіцяє приїхати, а потім щось на зразок: ой, хотіла але нема де діти подіти, ой хотіла але робота, ой хотіла, але чоловік не пустив - НЕ ПРОХОДЯТЬ . Марічко.ю ти там натякни коли можна було б присунутись хоча б малим колом ;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
мари4ка! В мене аж дух перехопило від такої краси! Чудова! Просто суперова кухня!!! І площа нормальна, і робоча поверхня досить велика - є де розвернутися! І дизайн дуже красивий, мені якийсь англійський стиль нагадує. Просто красота!!! Марічко, вітаю!!! Бажаю, щоб тобі на цій чудовій кухоньці гарно все варилося, смажилося, запікалося, завджи був чудовий настрій і натхнення до роботи! Щоб готувалися нові цікаві страви і з'являлися оригінальні ідеї!