потрібно: банка сардин 1 стакан вареного рису 3-4 варених картоплин 1 цибулина 1-2 яйця цибулину і картоплю перемолоти на м'ясорубці. Додати рис, сардину, яйця. Перець, сіль до смаку. Все вимішати і виробляти котлети. Жарити з обох сторін до золотистої корочки. За бажанням можна напхати в трубочки. І вийдуть "рибні хвостики". Кожний хвостик обжарити в збитих яйцях. Нагадує смак риби. Смачного!
Повідомлення відредагував kinder - 22 серпня 2011 21:52
Нашаткувати дрібно капусту, посолити щоб зм'якла. Збити яйця, додати муку, перець. Гарно вимішати з капустою. Жарити, як деруни. Виходить дуже-дуже смачно. Так само можна зробити з цибулею. Смачного!
Наталочко! Вітаю з відкриттям нової кулінарної темки. Натхнення та гарного настрою на кухні, вдалих експерементів та задоволення від приготування смачненьких страв. З задоволенням буду заходити до тебе на вогник. Вітаю!!!
Наталочко!!! Вітаю з відкриттям авторської теми!!! Бажаю гарного настрою на кухоньці,натхнення творити і безкрає море цікавих ідей у приготуванні смакоти!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 24 серпня 2011 13:39