Цитата: Наталочка
А рецепт один, чи це два різних види?
це два різних види печива
торчетті
масло — 100 г
борошно — 250 г
цукор — 100 г (2 ст. л. в тісто, решту- для обсипки)
сіль — щіпка
порошок для випічки — 1 ч. ложка
вода — 2-3 ст. ложки
ванільний цукор — 1 пачка
кориця — 1 ст. ложка (опційно)
ПРИГОТУВАННЯ:
Борошно змішати з цукром, сіллю, ванільним цукром і порошком для випічки. За допомогою фудпроцесора чи рук розтерти усе з маслом. Додати воду і замісити тісто. Залишити його на 20 хвилин у холоді.Розділити тісто на 20-24 шматочківЗ кожного шматочка скатати валок довжиною 10 см.Обкачати кожен у цукрі з корицею.Скласти на деко у вигляді бубликів з кінцями, що перехрещуються.Випікати 20 хвилин при 180*С.