Я сьогодні робила сосиски в тісті (або як казала моя старша "гала-дог")))Дякую Ірі за ідею! І ше зробила тірамісу
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Любі дівчатка!!Яка гарна сторінка,така апетина,захожу сюди і ніби потрапляю до казкової країни,де пригощають королівськими стравами і завжди з радістю зустрічають гостей!! Ці квіти Вам!!!!!
Цитата: Tatiana
смачний салатик "Цезар 2" від Майї Шутенко. Дуже смачний, моїм всім сподобався. Дякую за рецепт.
Танечко!! !Щиро вдячна за відгук і довіру до моїх рецептів!!!Гарний,апетитний салат вийшов,чудове оформлення,прекрасне фото!!
А я пекла до чаю булочки з родзинками ,тісто дуже повітряне і м"яке.Розчиняла на сироватці,додавала ще 1 яйце за рецептом пісних пиріжків
наче ...пух!
Дівчатка,хочу додати,що на сироватці-, тісто вийшло ще краще!!!!
а також Манник від Natalyadiva дуже-дуже смачний,дякую за рецепт
Ой,як смачно пахне!!!Поспішаю на вечерю!!!
Цитата: Фрезія
Обов"язково ще буду пекти, і в духовці теж спробую.
Іриночко!!Дякую за довіру до моєї кухоньки і сонячний коментар Який гарний пиріжок ,ням,смакота!Давно вже не пекла,мій чоловік дуже любить його,не складно готувати ,з начинками можна фантазувати, смачно з тушкованою капустою.В дорогу вигідно брати,смакує і холодним