сьогодні і я як піонер ударник, щось прорвало мене на кулінарні подвиги, тож приймайте,
ліниві голубці, роблю після того, як залишиться фарш від нормальних, дітям дуже подобається і продукт не капарається, як знайду темку то кину рецепт, дуже смачно
а ще пляцки ті що сьогодні встигла перекласти, це шоколадні коржі від натоньки, робила з пів порції, бо дуже багато, пляцок виходить векликий, перемастила сирним кремом з вишнями, прикрасити зверху сьогодні невстигла
а ще польський медівник від коко шанель,
за що великий її уклін, спекла цілу порцію, то аж за голову схопилась, пляцок і без перемащення вийшов гігантський, тож я розділила на половину, пляцок дуже пухкий, перемащувала збитою смераною з чорносливом, іншу половину запхала в морозилку, проексперементую, може до йордана долежить, прикрасити ще невстигла, завтра, фото з вебки тож вибачайте