Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 5, А що Ви сьогодні готували ?
Анелія
12 листопада 2011 18:49
Повідомлення #401


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Цитата: gutka
ось такий у вівсяному печиві,


Я взяла його до уваги, але правда ще непробувала. Обовязково спробую і Ваш варіант. :winked:

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Анелія
13 листопада 2011 16:55
Повідомлення #402


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422

Яблучні блінчики із сайту ZEFIRA.NET

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
klubni4ka
13 листопада 2011 18:52
Повідомлення #403


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А у нас сьогодні- ось такий яблучний пляцок
Перейти на початок сторінки
gutka
13 листопада 2011 20:58
Повідомлення #404


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
приготувала гарячий шоколад - солодка насолода, дуже смачно (використала плитку молочного шоколаду)
Перейти на початок сторінки
Канарейка
14 листопада 2011 11:07
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
В нас була паста з курячими серцями і заправкою з помідорів від Марічки



Дуже смачно!!!
Перейти на початок сторінки
klubni4ka
14 листопада 2011 17:27
Повідомлення #406


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Сьогодні пекла "Булочки равлики" . Gutka,дуже вдячна за рецепт. Дуже смачно!!
Перейти на початок сторінки
gutka
14 листопада 2011 17:56
Повідомлення #407


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
klubni4ka,
я днями також про них згадувала, треба напекти - вони дуже смачні
я вчора пекла рогалики з вишнями, половину студенту, а половину з"їли навіть сліду немає....лише фото


____________________________________________________________________________

каталог моїх рецептів
Перейти на початок сторінки
klubni4ka
14 листопада 2011 18:09
Повідомлення #408


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: gutka
з"їли навіть сліду немає....лише фото
Gutka,але ж яке апетитне фото!!!!! Обов'язково спробую рецепт
Перейти на початок сторінки
musya
14 листопада 2011 20:58
Повідомлення #409


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
А вмене сьогодні на столі "ЗЕФІР по ГОСТУ" дуже смачний ,настоящий ,я зажди мріяла такий зготовити,а не мала АГАГ-АГАР ,а без нього аж ніяк.
РЕЦЕПТ"ЗЕФІР по ГОСТУ"
Так в рецепті є патока я заміняю її інвертним сиропом,якого готую так:
-350гр цукру( стакан 250 гр)
-150гр води(гарячої)
- 2гр лимон.кислоти
- 1.5гр соди
Цукор рощинити в гарячій воді,коли закипить додати лимон.кислоту.Варити на дуже малому вогні 45 хв.закрити щільно кришкою.Коли трохи остигне добавити соду( рощинену у 10гр води).Сироп почне пінитись, потім стане схожим на штучний мід.

Так,зефір
-324гр цукру
-389гр пюре яблук
- 65гр білка

СИРОП З АГАРУ
-347гр цукру
-139гр патоки(інверт.сироп)
- 8.6гр агару
-220гр води


Яблука запекти збити блендером чи перетерти через сито-389гр.+324гр цукру перемішати.Агар залити водою кіпятити 2-3 хв..добавити 347гр цукру варити 5 хв ,добавити теплий інверт.сироп і пів пачки ванільного цукру,варимо ще 2-3хв. завжди помішуємо.Беремо половину білка і збиваємо до пишної маси,тоді даємо решту білка збиваємо до світлої маси.Маса побіліє збільшиться в обємі. тож посудину потрібно брати більшу .Швидкість зменшуємоі і легенько вливаємо агарний сироп, збиваємо 2-3хв маса починає густіти.Беремо кондитерський мішок і швиденько видавлюємо зефірчики(можна на пергаментний папір)Мають добре вистоятись 24 год ,(але треба десь ховати,бо зїдять все)Зєднюємо половинки,присипаємо пудрою.СМАЧНОГО!!!!


Бажано щоб все було по грамах,65гр білка - білок з 2 яєць
Перейти на початок сторінки
Лануся07
14 листопада 2011 21:44
Повідомлення #410


Молода господинька
  • 34

Репутація: 66
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 288
Дуже гарний, апетитний зефір, а на смак, думаю, кращий ніж з магазину.
Думаю, що й собі обов"язково приготую. Дівчатка, підкажіть тільки чи продається де агар?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 16:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100