uliana_y - дуже апетитна запіканочка, а соус, напевно - пальчики оближеш!!!!! klubni4ka, все тане смачненне!!!! А " Трюфельні пальчики" - просто наповал!!!! (є в мене слабкість до солодкого та шоколадового). А якщо рецепт від Майї - то знак якості та смаку!!! Soni - картопелька - смакота!!!! Оті симпатичні огірочки - аж сюди чую аромат!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Смажила сьогодні Складані паляниці від Ірки-Шкірки. Дуже смачненне тісто - хрумкі краї і м"яка, духм"яна серединка. Начинка в мене двох видів - маринована капуста та залишки м"ясного салатику(курятина, гриби,яйце,солодкий перець, ананас, майонез). Дівчата, дуже смачно!!! Дякую, Ірусю ,за нову страву!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчатка,але смакоти наготували!!!!!! А я сьогодні пекла " Гусенички" ,але з тіста " Лінива господиня" від Ірки-Шкірки,дуже-дуже пухкеньке тісто і ось такі чебуреки ,а до чаю - кекси із згущеним молоком