У нас сьогодні борщик червоний і плов. P.S. Мій середущуй син каже мені :" Мама , а ти можеш на другий раз зварити плов, без мяса" А я: " Так це вже буде не плов, а рис просто і смак другий" А він: " Та ні . Я хочу був такий, добрий тільки без мяса." ( Він весь рис зїв, а мясо на тарілці лишив.)
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Канарейка, Твоя випічка викликала справжній ажіотаж мені також дуже захотілось до кави таку трубочку Natalliyas, страви дуже смачні і поживні! Спражня смакота
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Сьогодні приготувала смачненькі оладки від Христі! Смакота!!! Дякую за гарний рецепт Оладки "Ситий чоловік":
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
сирний десерт з цукерками корівка - як обіцяла приготувала знову, мала більше часу тож все зробила як слід, і смак оримала ще кращий (рецепт підкорегувала, додала нове фото)
Білковий крем звичайний: білки збиті з цукор пудрою+ трішки соку лимона. Всім дякую за коментар .Я взагалі дуже люблю всілякі трубочки а цей варіант Діани був найшвидший і простіший.