Дорога Наталочко! Від усього серця вітаю з Днем народження!!!Хай легко працюється, Добре живеться, Все вміється, множиться і додається. Здоров'я міцного,щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаю!
Наталочко, вітаю Тебе! Бажаємо миру і світлої долі , Запалу , енергії , сили доволі . Творчого вогнику , віри й наснаги , Щедрості серця , людської поваги . На довгих стежках життєвої ниви Будь завжди здорова й завжди щаслива !
Дорога Наталочко! Вітаю з днем народження! Прийми у цей день вітання найкращі Бажаєм здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає.
Я щиро дякую Вaм всім зa вітaння ! Мені нaдзвичaйно приємно і рaдісно було читaти Вaші побaжaння ! Дякую, що не зaбувaєте ! І хочa я тепер нечaсто нa форумі (в зв'язку з сімейними обстaвинaми- перебувaю зa межaми містa і тому без інтернету), при нaгоді зaвжди переглядaю сaйт. Дуже зa всімa Вaми скучилa !!! Ще рaз дуже дякую ! Нехaй Вaм щaстить !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Сьогодні День народження у тебе. І я тебе вітаю від душі. І вірю я,що прийде Ангел з неба і принесе з собою 3 ключі. Цей перший ключик від любові. - любов від Бога, друзів і батьків, І вірю я,що дуже скоро ти матимеш ще сотню цих ключів. А другий ключик є від щастя, і хоч воно не кожному дано, та скільки б не було багатства, а щастя треба все одно. А третій ключик найдорожчий: його до серця ніжно пригорни бо третій ключик від здоров'я, його найбільше в світі бережи!
Наталочко прийми і від мене вітання, а то я зовсім закрутилась і не побачила темки. Щастя ТОбі здоров"я, поваги від чоловіка і донечка щоб була завжди в Тебе здоровенька. Хоч з запізненням та все одно вітаю.