ДОРОГА НАТАЛОЧКО!!! ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ!!! Вітаємо тебе зі святом! Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичим успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Наталочко,вітаю Тебе з Днем Народження!!!!! Від щирого серця бажаю Тобі яскравих, чудових та незабутніх подій, доброзичливих і щирих людей поряд, міцного здоров'я та здійснення всіх-всіх бажань!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Hехай завжди тобі всміхається доля , Несуть тільки радість з собою роки . Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи , Хай збудуться мрії, бажання й думки .
Щоб проліском ніжним життя твоє квітло , Весною буяла душі доброта . Любов і, добра тобі , чистого неба І просто людського тепла .
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Наталочко! Прийми найщиріші поздоровлення від мене в свій День Народження!!!!!!!!!!
Звісно ж, я традиційно побажаю тобі й міцного здоров"я, довголіття, сімейного, жіночого й материнського щастя , а ще
Желаю Сочи, Рим и Ниццу, Лазанью, устрицы и пиццу, Абсент, Мартини и Кампари! Порше, Тойоту и Феррари! Иваны, Педро, Джоны, Билли, Глаза с тебя чтоб не сводили!!!
Пусть обойдет Вас горечь и печаль И грусть в глазах растает навсегда, Пусть день за днем летит куда-то в даль И наполняет мудростью года. Я вам желаю всех на свете благ! Пусть эта жизнь души не тяготит! Пусть вечно будет теплым ваш очаг, А сердце вечно доброту хранит!
--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны, Я прошу у нее соль и текилу!!
Прийми мої найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаю Тобі міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаю щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Тебе у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгогих щасливих літ!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!