Чоловіки! До 8 березня розберіть нарешті ялинку! На її місці ще півроку буде стояти мімоза!
Порада усім, хто ставить суп на плиту і йде за комп'ютер: беріть з собою ложку. Ця річ нагадає вам, що ви щось готуєте.
Люба, а що це за риба у юшці плаває? - Тобі що, моя юшка не подобається??? - Заспокойся, люба, юшка мені подобається. Мені не подобається, що й риба її їсть ...
дівчата, але я нареготалася від душі - просто супер !!!
особливо про рішення проблеми.
Анекдот з життя: Дитина помітила, що в моєму торті більярд є дві додаткові лузи і заспокоює мене - мамо, ти знаєш, наш програміст також не знає кількість лунок у більярді. - Чому? - Та бо він написав програму з більярдом і 4-ма лунками, а тепер ми повинні написати програму, щоб ті мячики катуляти по столі, поки вони не попадуть у лунки. - А чому ти не сказав, що лунок замало??? - Тоді б ми повинні були б дописати програму і додати дві лунки, а потім мячики катуляти...
Після робочого дня три подруги, йдучи додому обговорють меню, дітей і, звісно, чоловіків. От одна каже: "Дівчата, не знаю що це робиться, але в мого - яйця холодні!" Решта поспівчували і розійшлися по своїм домівкам. На другий день ще до роботи інша каже: "Уявляєте - і в мого -холодні! Може це якась зараза чи що?" І ось на третій день дві подруги дивляться, а їхня третя подруга йде з величезним синцем. "Що з тобою?- запитали здивовані коліжанки. "Я прибігаю з роботи і зразу мчу мацати в свого яйця,та й, перевівши дух, кажу: он в Петра яйця холодні, в Івана - холодні, а в тебе, дякувати Богу, теплі!!"
«10 копійок буду винна», - цією фразою продавець Олена заробила свій перший мільйон. ------------------------ Чоловік з жінкою постійно сваряться. Він звернувся до психіатра за допомогою. Той порадив придумати якийсь жест, щоб оприділити, хто в якому настрої. Чоловік прийшовши додому: - Значить так, жінко, давай домовимся: якщо я прийду додому і кепка в мене прямо надіта, то у мене хороший настрій. Але якщо кепка буде задом на перід - краще відразу втікай, а то гірше буде! - А тепер послухай мене! Якщо я руки тримаю разом нижче пояса, то у мене гарний настрій. Ну, а якщо на поясі - то поганий, і мені всеодно, як у тебе надіта кепка! -------------------------- Заходить Азаров до кабміну: - Вибачте, я опіздал. Янукович виправляє його: - Микола, правильно казати запизнився! Азаров: - Ну так, запиздився, тому і опіздал.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!