дівчата, без образ, але гумор іноземною - видалила, згідно правил сайту, і видалятиму й надалі
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Якщо сьогоднішній гороскоп обіцяє Вам нові сексуальні відчуття, не тіштеся наперед – можливо, Вас викличе до себе начальник... *** – Коханий, давай купимо машину. Подивимося на світ. – Який ? Цей чи той? *** Зима. Сильний мороз. Стоїть дядько, замерз, руки в кишенях. Підходить до нього хлопчик: – Дядьку, скажіть яка година? – Влітку, приходь хлопчику, влітку.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Якщо писати шпаргалки на гривнях, то спроба викладача відібрати шпаргалку у студента - це вже здирництво.
- Люба, знаєш, чому я люблю зиму більше, ніж літо? - Ну звідки ж мені знати. - Тому що взимку я великий і теплий пухнастик, а влітку жирний, спітнілий мудак.