Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гумор
ІНЕСА
21 січня 2012 23:55
Повідомлення #881


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Гламурний перець приїхав в село до бабусі:
-Куди у вас тут вночі сходити можна?
-У відро.
.......
-Дівчино, а як ти сі називаєш?
- Свєта
- То котрі, Різдвєні чи Великодні?
.....
----------------------------------
Писк моди – це звук, який видає чоловік, коли дивиться на цінник.

----------------------------------

- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти?
- Ковбасу їм.

----------------------------------
Попелюшка: - Туфелька мені підійшла, коли весілля? Принц: - Це був півфінал. Зараз ми будемо приміряти бюстгальтер…

----------------------------------
Катя вищіпує брови за 3 хвилини, а Маріна за півгодини. Питання – хто з дівчат кавказької національності?

----------------------------------
- Морква або життя! - Кричав заєць, погрожуючи сніговикові феном!

----------------------------------
Він найбільше в житті боявся прокинутися до того, як його дружина нафарбується.

----------------------------------
За статистикою, кожна друга гумова жінка - надута перегаром.

----------------------------------
Тато дивиться щоденник сина: історія 2, хімія 2, фізика 2, музика 5.... ....."Господи, цей дебіл щей співає..."

----------------------------------
Заплатив податки - і спиш спокійно... На вокзалі, в підвалах, на лавочках..

----------------------------------
Повітря зазвичай не відчувається, поки його хтось не зіпсує.

----------------------------------
Любов - це коли підмиваєшся частіше, ніж миєшся.

----------------------------------
Расстались парень с девушкой.Она начала встречаться с другим. Встречаются они все на вечеринке, бывший «новому»:
— Ну и как тебе по заезжанной мной "лыжне" кататься?
— Да нормально! Первые три сантиметра немного заезжены, а остальные пятнадцать — как новенькие… :lol:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
22 січня 2012 00:08
Повідомлення #882


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
ІНЕСА,
Оце ви підняли мені настрій на сон грядущий, я про писк моди. :lol:
Перейти на початок сторінки
marjana
23 січня 2012 14:34
Повідомлення #883


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 8.10.2011

ICQ:--

Бали: 320
Підходить вовочка до мами і каже:
– Давай бабусю в дурдом відправимо.
– Навіщо, синку?
– Та у неї з головою погано.
– Чому?
– Коли я до неї в гості приходжу, вона завжди питає: "І хто це до нас прийшов?"

Вовочка говорить мамі:
– Мам, сьогодні директор запитував чи одна я дитина в сім’ї?
– І що ти сказав?
– Що я один.
– А він?
– Слава Богу!

Маленький хлопчик грає в кімнаті, на задньому плані працює телевізор. Головний герой фільму зізнається в коханні героїні. Каже, що, дивлячись на неї, він відчуває дивне почуття в животі ...
Хлопчик, не обертаючись, коментує:
- Та в тебе глисти, друже!

Два студенти:
Один чогось там з пакету тягає та їсть.
Другий мовчав, мовчав а потім як гаркне:
- досить пельмені жерти - варити нічого буде.
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
23 січня 2012 14:40
Повідомлення #884


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: marjana
Два студенти:

Іноді, студенти заради їжі і не на такі жертви йдудь :angry:
Перейти на початок сторінки
наталька
23 січня 2012 15:11
Повідомлення #885


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: marjana
опчик, не обертаючись, коментує:
- Та в тебе глисти, друже!

які тепер мудрі діти :lol:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
23 січня 2012 22:12
Повідомлення #886


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
23 січня 2012 22:40
Повідомлення #887


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Ластівка
Шановні форумлянки, згідно правил нашого сайту, а саме - 1.1.Єдиною мовою спілкування на форумі є - українська мова. від сьогодні всі дописи іноземними мовами - видалятимуться! (гумор можна перекласти)Поважаймо нашу землю, наш народ, культуру, мову і дотримуємось правил цього сайту

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
25 січня 2012 00:02
Повідомлення #888


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Іноді мій кіт дивиться на мене, ніби кажучи: - От я - кіт. А чого добився ти?

Цікаво чому Житомирська Обласна Податкова Адміністрація ніколи не використовує своєї абревіатури!!!

Приносить листоноша листа, а на подвір'ї бультер'єр.
- Не бійтеся, заходьте, він кастрований, - каже власник.
- Та я, власне, думав, що він покусати може...

Кордон Росії з Україною.
Митник:
- Що везеш?
Водій:
- Сало.
- Скільки?
- Два шматки по п'ять метрів.
- Бути не може!!! Показуй!
Розвертають, міряють- дійсно 2 шматки по п'ять метрів.
- Пропущу, якщо скажеш, як таке може бути,- говорить митник.
- у моєї тещі свій рецепт. Вона купує порося, бетонує йому задні ніжки, і при кожному годуванні відсуває мисочку на 10 сантиметрів,- відповідає водій.


Як маринувати шашлик:
1. Замочуємо 15 хвилин в Е124 (барвник червоний Понсо 4R)
2. Витримуємо 7 хвилин в Е211 (консервант, бензоат натрію)
3. Додаємо щіпку Е321 (бутилгідрокситолуол, регулятор кислотності)
4. Стабілізатор Е415 (ксантанова камедь) додаємо за 10 хвилин до жарки.
5. Я ще додаю Е536 (фероцианід калію) від сильного зморщування на вогні.
6. Додати Е620 (Глутамінова кислота, підсилювач смаку) за смаком.
Якщо пересушили, додати Е927b (Карбамід, текстуратор) щоб не помітили.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
25 січня 2012 02:16
Повідомлення #889


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: gutka
.....ще пару святкових застіль і я буду така сама

не одна ви :laughing: як стала на вагу аж вжахнулася. Хто зі мною на дієту?
Перейти на початок сторінки
Наташка
25 січня 2012 10:16
Повідомлення #890


Файна господиня
  • 51

Репутація: 262
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 420
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:--

Бали: 613
Цитата: Pito4ka
Як маринувати шашлик:
1. Замочуємо 15 хвилин в Е124 (барвник червоний Понсо 4R)
2. Витримуємо 7 хвилин в Е211 (консервант, бензоат натрію)
3. Додаємо щіпку Е321 (бутилгідрокситолуол, регулятор кислотності)
4. Стабілізатор Е415 (ксантанова камедь) додаємо за 10 хвилин до жарки.
5. Я ще додаю Е536 (фероцианід калію) від сильного зморщування на вогні.
6. Додати Е620 (Глутамінова кислота, підсилювач смаку) за смаком.
Якщо пересушили, додати Е927b (Карбамід, текстуратор) щоб не помітили.

:winked: ото рецептик !!! Напевно готове замариноване м"ясо так й роблять :lol:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 9 липня 2025 07:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100