Шановні форумлянки, згідно правил нашого сайту, а саме - 1.1.Єдиною мовою спілкування на форумі є - українська мова. від сьогодні всі дописи іноземними мовами - видалятимуться! (гумор можна перекласти) Поважаймо нашу землю, наш народ, культуру, мову і дотримуємось правил цього сайту
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дружина, вся в сльозах, каже чоловікові: - Я цілих три тижні твердила тобі, що не треба нічого мені дарувати на день народження, а ти про нього все одно забув!
Іспит в сільськогосподарському інституті: - Ви - директор радгоспу, і у вас знову неврожай. Які об'єктивні причинами ви представите в своє виправдання? - Ну, погані погодні умови ... - А що-небудь новіше? - Ну, забули посадити ...
- Учора мій застав мене за голінням ніг його бритвою. Накричав на мене, довелося нову бритву йому дарувати, наворочену. - Уже випробувала? - Так:))
Я не виспалася не тому, що якась п'яна сволота під моїм вікном пісні орала. А тому, що я, блін, знала слова пісень і подумки підспівувала
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дружина, вся в сльозах, каже чоловікові: - Я цілих три тижні твердила тобі, що не треба нічого мені дарувати на день народження, а ти про нього все одно забув!
Цитата: Pito4ka
- Ну, забули посадити ..
Цитата: Pito4ka
Уже випробувала? - Так:))
Вікусю ну і насмішила, і головне це про наші будні, все правда
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Їде гуцул в машині, його зупиняє інспектор ДАІ, гуцул відкриває віконце, ДАІшник засовує голову в середину, а гуцул йому: - ГАВ!!! Інспектор переляканий відскочив! А гуцул йому каже: - Не бійся, я припнєтий!
Пацієнт у лікаря: – А можна для профілактики грипу обливатися холодною водою і бігати напівголим по морозу? – Ні... Краще вже грип, ніж шизофренія!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого