Стоматолог: – Ось і все, пацієнте, ось Ваш зуб! Хворий: – Спасибі, лікарю, а ось ваша ручка від крісла... ___ З життєвої мудрості : – Скільки жінку не корми, вона все одно собі бікіні купить. ___ Скільки гостя не годуй, він все одно нап'ється.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Осінь, 13 градусів: “Бляха, де пальто, чоботи, шарф, кофта, колготки, шапка”? Весна, 13 градусів: “Супер, піду в шортах”! *** Джентльмен з дамою у ресторані. Офіціант на напівзігнутих: - Чого бажаєте? - Мені що-небудь екзотичне, будь ласка. - Хм, як щодо каракатиці? - Хай сама вибере ... ***
один закоренілий холостяк вирішив запросити одну дуже симпатичну та відому жінку у ресторан, ну там кава, устриці і так дальше по плану,от прийшли вони, жінка така що чоловіки шиї ламали на неї дивлячись, сіли тай почав чоловік замовляти, зробив замовлення раз, жінка все зїла, та щей по меню заглядає, ну думає чоловік, то того варте, зате яка буде ніч,,, замовив вдруге, теж саме, ну нічого, я своє вночі візьму, тішитьсам себе чоловік, нарешті після третього замовленнявін невитримує і запитує в жінки-люба, а ти завжди так багато їси? -та ні, лише коли вмене критичні дні
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель