Блондинка їла "Рафаелло"... а кісточку лишила! Щоб посадити!
Розмовляють дві блондинки: - Уявляєш, вчора ввечері насмажила пиріжків з повидлом і залишила на столі. Вранці заходжу на кухню і бачу, що кіт розкидав їх по підлозі, та ще й надкусив з одного кінця. - Напевно, з м'ясом шукав.
Зустрічаються два коти. Один жирний, здоровий, лискучий. Інший худий, драний, брудний. Товстий говорить: - Слухай, ось на тебе подивишся і думаєш, що в країні голод! Худий: - А на тебе подивишся і думаєш, що ти-причина!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
- Люди добрі! Тиждень тому я вигнав з будинку дружину, а готувати я не умію і не люблю. А їсти дуже хочеться. Жінки!!! Хто скільки зможе... поживіть у мене!...
– Яка різниця між чоловіком і дитиною? – В принципі, жодної – але дитину хоч можна залишати одну з нянькою…
Один приятель дзвонить іншому з радісним повідомленням: – Від мене поїхала теща!!! – Хто, хто поїхав? – не розуміє той. – Говорю по буквах: тигр, єхидна, щука, акула
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Приїхав новий росіянин на полювання на ведмедя. Джип-Хаммер, спеціальний камуфляж, наворочений автомат з оптичним прицілом нічного бачення Заходить у ліс, а назустріч йому мужик у постолах, у вушанці і в тілогрійці - типовий сільський алкаш: - О, добрий чоловіче, куди шлях тримаєш? Новий російський: - На ведмедя! - Так невдячне це заняття ... Ведмідь - ГОСПОДАР! На нього мій дід з рогатиною ходив, батько з рогатиною ходив ... - Так ти дивись! Цей автомат - хоч слона завалить! .. Оптика, кулі з броньованим сердечником ... Сказав він це і пішов у ліс. Алкаш, затягується самокруткою: - Да-а-а тепер в ліс взагалі ходити небезпечно ... У ведмедя там і так уже дві рогатини, а тепер і автомат ще буде ...
Ми отримуємо гроші не за труд, а за труднощі, з якими ми їх отримуємо. ___ Літак – швидкий вид транспорту: усього за декілька годин Ви можете витратити те, що заробили за місяць. ____ Сон жахів боксера: груша дає здачу. Сон жахів доярки: її доїть корова. Сон жахів патологоанатома: вдячні клієнти дзвонять ночами.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
На днях було. Тітонька яка працює зі мною в одному відділі купила собі пиріжок зі шарового тіста з вишнею. З цукровою пудрою. Як побачив аж слина потекла... Відкушує, і починає матюкатись. (цитую) -От козли! Казала же дайте пиріжок з вишнею. Так ні б...., дала з м'ясом та ще й пудрою посипаний...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
отут ось виписувала рецепту виноградного лікеру та й прийшло на думку: На грунті пияцтва добре росте тільки печінка. ___ З життя. Довга черга в поліклініці. 5-літній малюк по складах читає вивіски на дверях і мама пояснює значення слів (хірург, ЛОР і т.д.). Малюк читає далі "Про-це-Дурна". І голосно кричить: " А я знаю, хто тут сидить – ДУРИ!" і при цьому відкриває двері… а там дві медсестри п'ють чай… черга падає…