Проснувшись утром после пьянки, Он бросил взгляд на календарь: Пора подумать о подарках, Глядишь - и кончится февраль Придумать - дело не момента... Не покупать же, скажем, торт? А может в поисках презента Махнуть сперва в "Ювелирторг"? Сверкают бликами алмазы Струится золотая цепь... Брильянты? Для моей заразы? Восьмого марта? Офигеть... А может, сумочку какую... Вон ту, с эмблемой "Дэ энд Ге"... А сколько..?СКОЛЬКО??? Я психую??? Ну цены... ни фига ж себе. Неделю бегал в магазины Роше, Ланком и Л"Этуаль, Полдня потратил на картины, Чесал затылок на хрусталь Смотрел наборчик маникюрный С названьем странным "Золинген" Платочек приглядел ажурный Не то... не то... не то совсем. Потом подумал про колготки И не решившись и на них Купил ей ПЯТЬ БУТЫЛОК ВОДКИ! Ну вот, с подарком все решил.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
– Ну, як справи на роботі? – І не питай! Начальник хоче, щоб ми працювали за трьох... Добре ще, що нас п'ятеро. ___ - Привіт! Як живеш? - Та все так само, все з тим же і все рідше.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Приходить дівчина до зубного лікаря: – Ой, Ви знаєте, лікарю, я так боюся, так боюся… Навіть не знаю, що страшніше – вирвати зуб чи родити дитину… – Ну так Ви вирішуйте швидше, я повинен знати, під яким кутом ставити крісло.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Подружня пара заходить в Лувр. Вони зупиняються перед статуєю Венери Мілоської. Чоловік дивиться на дружину і галантно каже: – Схожість з тобою – разюча. – Нарешті ти помітив, що я боса і у мене немає нічого пристойного, щоб надіти на себе. ___ Плюс – це коли два мінуси один одному упоперек горла стали.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Подружжя Іваненко повісили за вікном годівницю. Не те щоб з особливої любові до пташок, а для того, щоб загадити супутникову тарілку сусідам знизу.