- Скільки чоловік тут працює? - З бригадиром - десять. - А без нього? - А без бригадира взагалі ніхто не працює!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Катю,Ірка-Шкірка,Natalyi,Світланочко,Ластівко! Ну і насмішили зранку!!!! Мені на другу зміну на роботу,такий заряд енергії отримала!!!Супер! Роздрукувала,прочитаю дівчатам!!!!
Зробили гуцули атракціон в себе для іноземних туристів, спускають їх на плотах по гірських річках. Один гуцул - гід, про все навкруг розповідає, а інший - керує плотом. От приїхала делегація, і пливуть вони по річці... - Так, подивіться праворуч, які чудові у нас гори, а ліворуч які чудові у нас полонини, каже гід, аж раптом з-за повороту бачить, як нижче по течії, на галявині гуцул гуцулку любить... і питає гід керманича: -Василю, що казати!??? -Іване, та кажи що то гуцул на ровері їде... Пливуть вони, аж раптом один турист питає: - "Прошу пана що то є?" -Та то гуцул на ровері їде! Підпливають вони ближче, аж Василь каже: -Ой блін! Та то ж мій ровер!!!
Приїхав синок на канікули, після першошо курсу навчання , до мами в село.Мама ж бігає коло дітятка,ненатішиться: -Сідай,синочку, поїж. Синок сів поважно і питає: -А яке , мамо , в нас меню? -А про то синку питаєш, щось я не розумію? -Ну,мамо, шо ти сьогодгні варила? -А-аа, борщик , вареники з сиром. Принесла мама борщ, поставила на стіл , припрохає: -Їж ,синочку,борщик твій любимий -Мамо,то називається "перве". Принесла мама вареники і просе: -Їж,синочку, варенички із сиром і сметанкою. -Мамо , то називається "вторе".Поїв син борщ і вареники піднімає очі на маму: -Мамо, а ДЕСЕРТ? Мама вилупила очі: -Ну там де і завжди.... за стодолою.
Йде чоловік по вулиці. Назустріч йому юна красуня. Він думає: - От би моїй дружині такі ноги ... За кілька метрів - ще одна красуня. Мужик: - От би моїй дружині такі груди ... Приходить додому, дружина відчиняє двері, він до неї: - Люба, ти не повіриш, всю дорогу тільки про тебе і думав!
Окраїна убогого села. З-за брудної вулиці повзе великий, сяючий вогнями міський джип. Проїжджає останній похилений будинок, упирається в паркан, за яким яр, і завмирає. Дві бабусі в фуфайках віддалік: - Семенівна, дивись, ще одні з навігатором!
Сімейна пара лежить на пляжі морському. Чоловік питає дружину: - Рибонька, а звідкіля у тебе взимку взялась шикарна песцева шуба? - Ти не повіриш, любий. Я її в лотерейку виграла. - Еге ж. Везунчик. А навесні діамантове кольє у тебе появилось. Звідкіля? - Зайчику, повір, знову повезло, лотерейка щаслива попалась. - Гаразд, а ота шикарна машина, на якій ми приїхали сюди, вона звідкіля у нас взялась? - Ну просто пішла така полоса щаслива у мене. Знову лотерейка щаслива попалась мені. Дружині надоїв цей допит і побігла вона в море плавати. Через деякий час чоловік на весь пляж кричить: "Рибонька, виходь уже з води, а то лотерейку застудиш!"